Sudret är på fastlandet!

Jaha, Sudret är i stan och idag mötte man Lidingö med tre poäng inkasserade på kontot.
Lidingö ligger sist men är inte direkt sämre än övriga lag, just nu saknar man ett antal spelare..som dock snart ska vara tillbaka.

Lidingös coach Martin Pilö:
Vi kommer tyvärr inte alls upp i nivå. Slarvigt, ängsligt, lojt. Vi sprattlar till då och då men det räcker inte på långa vägar. Vi gör en forcering i 3e men den förstörs av utvisningar. Det krävs en rejäl nivåhöjning om vi ska kunna matcha Göta och Sollentuna i veckan!

Oscar von Sydow, tvåmålsskytt!

Sudrets coach Johan Sjöquist:
Tack Pelle, Jag är nöjd med dessa 3 poäng, vi gör en riktigt bra 1a period sen tycker jag vi bjuder in Lidingö lite grann, dom kunde vända spelet på oss och vi blir för spretiga. Sen tycker jag vi ändå hittar ett bra sätt att vinna matchen på, mina spelare ska ha en eloge för arbetsinsatsen, spelmässigt märktes det att vi inte spelat match på 4 veckor. Skönt att vara igång, och framförallt skönt att få börja med vinst efter detta långa uppehåll.

Sudrets målvakt Andreas Hansson:
Tack, skönt med seger efter ett långt uppehåll men inte riktigt nöjd med egen insats men 3p och det som är det viktigaste 💪🏻😊vår första period var riktigt bra sen tycker jag vi slarvar lite men vi krigar på💪🏻mvh Hansson

Viktor Greveback, tvåmålsskytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.