Söndagsmatch på Mossen

Sudret var på besök i Bromma och Göta tog emot med ett litet stukat självförtroende, kan man misstänka.

Brommaboysen visade dock bra takter och tog ledningen omgående då Fredrik Lindqvist fipplar in 1-0 på det första skottet på Sudrets Andreas Hansson.
Sudret svarade i nionde minuten då Gustaf Lundin kvitterade under en bra period med hög press.

Göta får sen en gyllene chans till att göra mål då Ted Malmberg i Sudret härsknade till och domare Elfvengren visade ut honom i sex(!) minuter!
Tyvärr för Göta så funkar det inte alls i PP och man lyckas bara med några fåtal skott på mål under dessa sex hela minuterna!

Sudret får sen ett PP mot slutet av perioden där Greveback tackar för en upp-peggning i slottet och dundrar in 1-2.

I början av andra perioden har Göta mycket bättre fart än i första och följdriktigt så gör man mål och kvitterar bara efter några minuter genom Kevin Forsman.

Sen blir det inga fler mål under ordinarie tid och det är ingen skönhockey direkt men båda lagen försöker verkligen få till nåt bra framåt.

De sista fem, sex minuterna är Göta det hetare laget och Sudret slår bara ifrån sig. Göta får också ett PP alldeles i slutet men trots en del chanser så går matchen till OverTime.

I OverTime får även Göta en utvisning men inga mål för endera laget.

Det blir straffar och Sudret sätter alla tre medan Göta missar en. Vi minns Götas straff som Pernhem sätter genom att finta Hansson halva vägen till cafeterian.
Hansson tar istället Felix Johanssons straff och blir matchvinnare.

Klicka på länken för en intervju med Sudretkillarna i hetluften, Lingström, Hansson och Greveback.