TISDAGSMATCHERNA 15 Nov

SÖDRA

TRÅNKAN: kommer under onsdagen..

TUMBA: kommer under Det var ingen bra första period men tar med oss att pp funkar. Började andra som i första lite rörigt i spelet och fokus på fel saker tog time vid 4-3 målet och sa vikten av att spela puck på fart vara diciplinerade på våra positioner även om vi byter ibland. Tycker det vart bättre efter den och det rullar på för oss. Vi fortsätter göra mål framåt med många olika målskyttar, vilket är kul. Nu ska vi bara stänga bakåt, avslutar Andreas Norstedt

FLEMPAN: Lagseger enligt Despotovic. se intervjun efter matchen i filminslaget nedan!

NYNÄS: -Vi var inte alltför långt borta och visade bra moral ändå, vi försökte ända till slutet, sa Robert Spath.

https://flemingsbergs-ik-a-lag.antourage.com/video/6086?unmute=trueHELA MATCHEN OCH OMKLÄDNINGSRUM

ÅKER: Hallå, jag tycker att det var en böljande match med gott om chanser åt båda håll. Vi hade gärna fått med oss någon poäng, kanske symptomatiskt för oss just nu med uddamålet upp och tapp mot topp 4. Vi jobbar vidare men det ser tyvärr allt mörkare ut att nå topp 4. // Micke Ericson

NACKA: kommer under onsdagen..

HAMMARBY: kommer under onsdagen..

VÄRMDÖ: kommer under onsdagen..

NORRA

IRON: kommer under onsdagen..

GÖTA: Ganska nöjd med killarna som gör fler mål nu och spelar bättre hockey. Liten stjärna i boken för Målvakten Gidbark, andrafemman och vårt Huddingelån Frans de Groot, säger Jörgen Hägg.

LIDINGÖ:

Hej! Om jag fått se alla chanser på förhand innan matchen så hade jag valt våra alla dagar i veckan. Vi ska göra minst 4-5 mål men placerar skotten på tok för dåligt. Det blir enbart skottramp och avslutsövningar framöver för grabbarna😉 Jag finner ändå tröst i känslan av att vi kan matcha alla lag högt upp i tabellen och om vi bara kan förvalta målchanserna bättre så kan vi bli jobbiga att ha och göra med framöver, säger Martin Pilö

JÄRFÄLLA: Mm, nu ska jag inte gnälla, killarna gör det bra och är rätt rejäla. Vi har en ganska stor trupp vilket ger den där speciella konkurrensen om platserna till matcherna, bra fart och rejäla tag. Fin förstaperiod! Alla får beröm idag faktiskt! Kul att vår unge målvakt Oliver Sandlund gör debut på ett så stabilt sätt! Bara en puck bakom sig!

TIERP: -Oj vad skönt med seger. Killarna och vi ledare hade ett bra och ingående snack om förutsättningarna vi har och hur vi måste spela för att vinna matcher. Killarna tog det till sig så det såg mycket bättre ut nu, nästan bra faktiskt. Spånga har ju en del bra spelare och man måste vara noggrann för att de inte ska ta över. Idag kunde vi vara så pass noggranna att vi vann! Vi är på rätt väg känns det som.

SPÅNGA: Tjena, Ja det var nära poäng igår. Men det är utmanande att vinna när man tror man är världsmästare men verkligheten säger att vi är sjua i tabellen med flest insläppta mål av alla. Tierp sliter hårt åt bägge håll, de gav oss lite tid med puck och då underlättar det inte att vi åker runt och ser ut som en rund miljon och ska vara lite sköna. Tycker att vi borde fått en större utdelning på våra chanser och avslut. Men Tierp vinner rättvist med sin inställning som lag, säger Niklas Lundqvist.

SOLLENTUNA: kommer under onsdagen..

RIMBO: Vi talade med Mathias Valente innan matchen och han var inte så hoppfull då truppen är i minsta laget.
-Killarna kan spela bra men man orkar inte i 60 minuter om man inte får pusta ut ordentligt. Samtidigt har jag svårt för att spela tråkhockey, jag är inte en sån tränare.
Efter matchen säger Valente så här:
-Ja, nu gick jag faktiskt ifrån mina principer och fick mina killar att spela den tråkigaste hockey jag någonsin coachat men…vi fick med oss två poäng!! I tredje perioden var det stenhårda direktiv att hålla motståndarna på utsidan och samtidigt ta vara på chanserna….det lyckades ganska bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.