Två Torsdagsmatcher!

Nu är det matcher i Hockeytvåan torsdag, fredag, lördag och söndag!!

Ikväll är det två matcher i Södra och matcher som vanligt på fredagen men sen kommer Sudret på besök och då blir det match i Haninge på lördagen och i Trångsund på söndagen!

SÖDRA

Ikväll tar då Trånkan emot Haninge och vem tror att Trånkan kan vinna? Tränaren kanske?
Vi tog kontakt med Per Sjöberg och han säger att de nu förbereder sig på Fortsättningsserien genom att slipa på detaljer nu.
-Vi får in några hemvändare snart och det är backar så det är positivt. Vi kommer ju möta Sudret i helgen och sen Hammarby vilket blir bra värdemätare på motståndet vi får i Fortsättningsserien.
-Vi gjorde ju fyra mål på Tumba sist och det borde ju räcka till seger tycker man….om man inte släpper in nio mål bakåt då förstås…
-Segerintervju ikväll? -Absolut…men det kan bli litet knepigt att slå Haninge nu med deras form.

Per Sjöberg, coach Trångsund

Serieledarna tar emot Flempan med starttiden 20.10!!! Måste vara ett practical joke? Inte många unga killar som kan se den matchen live om man ska upp till skolan imorgon.
Nacka fick ”slita” till sig tre poäng mot Åker sist medan Flempan såg oförskämt avslappnade ut i sin vinst mot Nynäshamn.

En av ligans främste målskytt och poängplockare, Philip Nilsson-Fornes, säger så här inför matchen:
-Inför matchen ikväll gäller det för oss att vara påkopplade från start. Vi har haft lite svårt att prestera som vi vill här i mörka november men det är aldrig försent att studsa upp. Gäller att vi driver upp farten och ser till att vara noggrannare i försvarszon. Är sen matchtid så gäller att ta en kopp kaffe extra för att orka.


Kvällens match kan bli jämn då Flempan kanske är mer motiverade att ta poäng än Nacka…som är klara för Alltvåan.
Troligen håller inte Nacka med om det resonemanget.
En som var väldigt bra i Flemingsberg sist var 6 Leon Gustavsson, gruvligt snabb på skridskorna och en terrier i sarghörnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.