TUMBA STEPPAR UPP!

Tumba värvar alltså en riktig veteran och att här räkna upp allt han har varit med om blir en smula långrandigt, så vi hänvisar till Eliteprospects! 😁

Jonathan Hedström

Tumbas sportchef Niklas Persson säger så här:

”-Det känns ju riktigt roligt och spännande att få med Jonte i truppen. Jag tycker han besitter kvalitéer som vi saknar lite. En tuff spelare som gärna stoppar in näsan i hetluften. Sen har han ju så mycket rutin att det slår resten av truppen tillsammans. Sånt kan visa sig viktigt i ett playoff. Så jag är glad att Jonte vill vara med och spela. Han har varit väldigt ödmjuk och kommit in i gruppen väldigt bra. Det blir roligt det här Pelle!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.