RESULTAT & KOMMENTARER HOCKEYTREAN PO1:2

Nynäshamn och Norrtälje vann sina returer också vilket betyder att de är klara för PO2!

Solna hade Gnesta i säcken men repet att knyta till med var borta så Gnesta krånglade sig ur knipan och vann på straffar.
Nu börjar det bli knepigt för på söndag ska Solna åter åka till Gnesta för att spela avgörande match men om man vinner så ska man möta Sudret och Sudret kan inte åka till fastlandet på en vardag så hur löser man kommande PO2 med Sudret??? Vi får återkomma med det.

Redaktionen var i Husby Ishall och såg Norrtälje ta ledningen över Kista efter 52 sekunder.
Robert Edlund i Kistas mål kämpade heroiskt men fick vända sig om och raka ut pucken ur nät..10 gånger.
Norrtälje har killar som spelat på högre nivåer och det visade sig tydligt matchen igenom. Kista försökte hela matchen ta sig framåt men hade svårt att skapa målchanser..men inte en enda gamnacke syntes dock.
Skillnaden mellan matchen vi såg igår, Hammarby-Nacka, mot denna måste ändå sägas vara mer än en division, det är mycket stor skillnad! Detta inte sagt för att förringa H3-killarna utan för att vi vill vara ärliga.


Aki Virtanen, Solna (tremålsskytt):
-Samma som förra matchen, jämn match och idag drog dom det längsta stråt tyvärr.
Att hålla undan har vi väl Solna aldrig kunnat göra tyvärr..


Fredrik Brokmark, Sala:
-Tjenare, kort kommentar efter uttåget från Playoff. Vi förlorar mot ett Nynäshamn som är bättre än oss över dessa två matcher. Det blev att vi formtoppade laget för tidigt med förra helgens två vinster mot Mälarö och Mariehamn där vi verkligen spelade bra hockey. Bara lyfta på hatten och säga grattis i Nynäshamn

Micke Carlsson, Nynäshamn:
-Egentligen lugnt, men lite stress då man absolut inte ville tillbaka imorgon när man kommer till Nynäs 00.30. Tremålsledning ska ju vara lugnt, men man kände sig aldrig säker, fast det egentligen inte var någon fara.


Dragan Miljkovic, Kista:
-Nej det är inte mycket att orda om…förutom att jag ändå tycker vi gör en bra andraperiod. Vi har ju litet andra referensramar så vi letar efter positiva grejer trots alla förluster.
Säsongen över och vi ska ses efter ett tags vila så får vi se vad vi hittar på till nästa säsong.

Dragan innan nedsläpp.
Notan efter matchen!
Matchsekvens..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.