INFÖR HOCKEYTREANS PO1:2

Först ut att stödja East Coast Hockey blev Björn Josdal!! Stort tack!

ÄLTA är redan klara för PO2 efter två raka segrar mot Farsta. kanske ganska väntat att ett Alltreanlag vinner..i två raka. 6-2 och 3-0! Grattis till Älta!


GNESTA förlorade första matchen mot Solna i en som var rätt jämn. Solna som kommer ifrån en fjärdeplats i Fortsättningsserien vinner alltså mot Sala som hamnade på femteplats i Alltrean.
Kan hemmaplan betyda övervikt åt Gnesta denna gång?
Solnas Raine Virtanen:
-Många borta idag och det påverkar såklart men spelar vi på den nivån som vi kan så blir det svårt för Gnesta igen och alla andra, men vi får se vilket humör killarna är på ikväll!!!


SALA åkte på storstryk, 1-8, i Nynäshamn och återigen ser vi ett lag ifrån Fortsättningsserien som respektlöst vinner stort visserligen på hemmaplan och vi får se hur Sala hanterar detta.
Nynäshamn verkar ha gott självförtroende.
Nynäshamns coach Micke Carlsson:
-Hej Pelle! Det är bara bra. Några gubbar saknas, men det har vi vetat om. Inget extremt eller något ovanligt. Vi har ett stabilt lag som ska göra jobbet ikväll. Vi har ett spelsätt som vi försöker genomföra oavsett var vi spelar. Vi har ganska jämn statistik hemma/borta. Vi strävar efter 7:e raka segern ikväll. Sala ska vara favoriter, men de behöver vara bra för att slå oss.

Fredrik Brokmark, Sala:
-Liten kommentar från Sala efter torsken senast;
Bottenlöst dåligt försvarsspel samtidigt som Nynäshamn högg på allt som vi bjöd på.
Vi kan nog mönstra lite mer gubbar, trots en enormt sjukstuga, i kvällens match jämfört med Tisdagens match.


KISTA är vana att förlora matcher och gjorde så även i PO1:1 mot Norrtälje, 1-9!
Har Kista nåt motdrag överhuvudtaget när man tar emot Norrtälje på hemmaplan?
Kistas Dragan Miljkovic:
-Vi får in fyra gubbar som inte var med sist…vi får se om det blir litet bättre idag.
Norrtäljes Anders Söderström:
-Vi har stuvat om lite i formationerna och ger Andreas chansen att debutera i mål ikväll. Taktiskt ändrar vi inte så mycket. Jag förväntar mig att vi har ett kraftigt spelövertag ikväll igen och vi vill ha en bra balans mellan att äga pucken och kunna vara raka i vårat spel för att hela tiden hota offensivt. När vi inte har pucken jobbar vi hårt och tillsammans för att stänga ytor och vill sätta hög press på deras puckförare.
Det är roligare att spela hockey med puck så det gäller att jobba väldigt hårt utan puck så man slipper göra det så mycket.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.