INFÖR HOCKEYTREAN PO2:1

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren, Tony Boström!!!

Jaha, det blev väldigt speciellt detta eftersom ö-laget Sudret slipper åka till fastlandet för PO1:1.
Man stryker helt enkelt en omgång för Sudret och Nynäs som bara möter varandra två gånger, på lördag och söndag, först i Nynäs och sen på Gotland.
Skulle man vinna varsin match blir det 20 min OT efter andra matchen och sen ev. straffar !!
Vi frågade Nynäs om detta ovanliga upplägg:
”-Tyvärr så det väl svårt att under den tidsplan som allt ska lösas hitta bra lösningar som följer de seriebestämmelser för PO2.
Vi får acceptera den lösning som tagits fram som ett av några förslag!
Vill man framföra kritik så borde PO 1 varit klart i fredags och oavsett vilket lag som möter Sudret så skulle de ha spelat i söndags men det var ju omöjligt då Gnesta-Solna spelade sin sista match.
Nu ser vi fram emot att ta 2 vinster mot Sudret!”
Micke Karlsson HC
Stefan Klang Ordf

Lagen från Alltrean verkar för ett otränat öga lika bra? Norrtälje och Nynäshamn som kommer från Fortsättningsserien är tydligen inte mycket sämre.
En sak är dock säker…Nynäs måste göra personbästa om man ska slå Sudret…två dagar i rad!

Vad göra, jo vi tog kontakt med skyttekungen från PO1, Aki Virtanen Solna (4+3p), och frågade om utgången av PO2-matcherna:

”-Svårt att säga, har inte så bra koll på Sudret.
Gnesta har 4-0 i matcher under säsongen men tror att Mälarö gynnas av att ha vilat 1 vecka och tar hem det. 2-1 till Mälarö.
Norrtälje mot Trångsund är svårt att säga, enligt mig så var Trånkan bästa laget i första serien som vi spelade innan jul men vet att Norrtälje har fått in bra spelare och tror att dom tar hem det då deras första lina är otroligt produktiv. 2-0 till Norrtälje.
Har ingen koll på Waxholm men Älta är ett rutinerat gäng som spelar bra, säger att Waxholm tar hem det pga hemmafördel och 1 veckas vila. 2-1 till Waxholm.
Nynäs mot Sudret får jag nog säga att Sudret gynnas av att ha mött division 2 lag under året, 2-0 till Sudret. Otroligt svårt att tippa beroende på vilket lag som får ihop det för dagen och en spelare kan göra mycket skillnad. Men som sagt, vad vet jag, jag sitter bara och chansar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.