IFK Tumba IK  –  Nynäshamn 8-6
Conny Rydell, Tumba:
-Vi vinner och tar 3 viktiga poäng!
Nu laddar vi om till onsdag.
Henrik Blomqvist, Nynäs: -Ja du! Vi vinner sista perioden, skjuter 49 skott och gör det bra i perioder. Men vi spelar lite för omständigt och med för små marginaler och då smäller det i arslet. Vi har en andra period när vi tittade på när Tumba lirade. Förlorar kampen framför mål och det drar iväg lite, reser oss i tredje och gör 4 mål, starkt av grabbarna att komma tillbaka.

Hanviken  –  Linden 1-3     Film
Thomas Sundström, Hanviken:- Jag tycker att det var en jämn match där en period gick tlll THH och två perioder till Linden. Resultatmässigt hade det kunnat gå precis hur som helst, det är väl det som är charmen med kvalhockey, alla vill så fruktansvärt mycket och kör på för fulla muggar.
Vi får slicka såren och satsa på matchen mot Nacka på onsdag.
Gustav Länn, Linden:-Första perioden tycker jag var ganska öppen åt båda hållen, mycket målchanser och bitvis frejdig hockey. Ju längre matchen går blir det kanske lite tightare och mer centraliserade lag – och ganska jämt med chanser. Väldigt nöjd med prestationen idag, uppoffrande med skottäckningar och heta på returerna framförallt framför eget mål. En bra ingång i kvalet och nu hoppas vi på stort publikstöd hemma på onsdag – kommer bli häftigt!

Gripen   –  Nacka 3-2
Grezze, Gripen:
-Hej Pelle ..första 10 -12 var tunga för gripens del..2 0 redan då till Nacka som hade bra fart då ..såg lite oroligt ut då ..men i 2 per var vi klart bättre o nacka skapa inte så mkt mer i matchen ..och även LG jansson sa att det var klart rättvist …men en typisk cup match tajt o tufft …bra domare i kim selguson …gripen vann rättvist enl  alla på plats …nu en svår bortamatch Nynäshamn borta …tack för idag