Resultat fredag 20/10

Idag var vi på besök i Hockeytvåans kanske finaste ishall, Segeltorpshallen. Hemmalaget Segeltorp var storleken större än gästande Nynäshamn och vinner till slut med hela 9-3. Segeltorps nyförvärv Nicklas Nilsson inledde målskyttet efter 07.55 av den första perioden. Första perioden slutar relativt rättvist 3-2 till hemmalaget. I inledningen av den andra perioden avgörs matchen. Efter 1.18 i den andra perioden får Nynäshamns nyförvärv Peter Cicmanec matchstraff för en slashing på Segeltorps Fredrik Börjesson. I numerärt överläge går sedan Segeltorp i från till 5-2 och mittakten är färdigspelad så har hemmalaget gjort 6-2. Nynäs ger aldrig upp men sista perioden slutar även den i hemmalagets favör. Nynäs reducerar till 6-3 innan hemmalaget avslutar matchen med ytterligare tre mål.

Gustav Länn, Linden: -Till stor delar väldigt tight match som jag tror den mesta statistiken speglar. Tycker vi totalt sett skapar fler heta lägen under matchen som vi kunde fått utdelning på, men är väldigt nöjd att reda ut ett svårt 3v5 läge samt två tunga avslutningsmoment både i andra och tredje perioden av Flemingsberg. Ska bli spännande att se hur vi kan formera oss och utmana Tumba på bortais på tisdag!

Thomas Grahn, Flempan: -Bra hockey match små marginaler  ska väl göra några mer mål på dom chanser vi skapar med surt sa räven
…………………………………..
Micke Österblom, Segeltorp: -Är glad att vi gör många mål. Men vi spelar otroligt dåligt defensivt. Är lite konstigt för det har vart vårt adelsmärke hela säsongen. Men det är väl så när vi gör mycket mål framåt så fuskar vi bakåt. Kan vi få till båda en match så blir vi farliga. Bara att gnugga vidare. Nu tar man en kall i soffan och får njuta lite. 

Henke Blomqvist, Nynäs: Nej, vi har inget flyt alls nu, killarna kämpar bra men med ett sämre självförtroende så sitter inte puckarna i nät! Segeltorp har ju rutinerade killar och då kan vi inte ta så många utvisningar heller, det kostar för mycket. Vi får ta nya tag, vi har en talangfull grupp, det vet vi.
………………………………….

Emil Fürsten, Trånkan: -Ett Åkers som vi förväntat oss med mycket fart och energi. Vi går upp till 2-0 och blir lite bekväma och slår av lite på takten, trots det har vi många lägen att punktera matchen ändå. Skönt med tre pinnar idag och är säker på att Åkers kommer ställa till det för många lag framöver.

Niklas Flodin, Åker: -Jämn match! Trångsund är effektiva i första perioden och vinner den med 2-0. I andra perioden och början av tredje tycker jag att vi är det bättre laget, vi lyckas bara göra ett mål under den perioden vilket är för lite. I slutet tvingas vi chansa lite och då gör Trångsund 3-1 och 4-1. Men en jämn match som sagt! Skönt att få träna några dagar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.