Resultat hockeytisdag 24 okt

NORRA:

Inga hårresande resultat men Rimbo fick revansch på Viggan och det är tydligt att man fått ordning på lagmaskinen numera. Viggan var rejält besvikna över förlusten och kampen om platserna till Alltvåan hårdnar!!

Lasse Billing, Bålsta:

Christer Westerlund, Järfälla: -Ny förlust många väldigt onödiga utvisningar från vår sida. Två stora misstag gör att dom får lite vind i segel  Tycker att vi bitvis spelar ganska bra Mvh Christer
…………………………………………

Håkan Strömberg, Viggan: -Förlust trots vår kanske bästa match för säsongen.En mycket bra ishockeymatch med två lag som är två topplag och som spelar en bra ishockey.

Vi får en jobbig start med ett baklängesmål redan efter 3:57. En missad icingpuck som vår back ska passa vidare, men träffar en skridskospets på en checkande Rimbospelare som sätter 0-1.
Vi gör en mycket bra förstaperiod och skapar flera farliga målchanser, men utan utdelning tyvärr. 16–11 i skott till oss.
Vi startar mittenperioden bra och redan efter 4:42 på klockan så har vi fått spela två pp och träffat stolpen två gånger.
Efter 09:15 åker vi på en utvisning och bara 23 sek in i det Rimbo-pp:t gör Rimbo 0-2.
Vi fortsätter att skapa målchanser och tryck i avfallszonen. 
Efter 12:13 så sticker Rimbo upp efter en dålig pass från oss i mz och skjuter i ribban. 
Rimbocoacherna tar timeout när klockan står på 15:51.
Vi får spela i pp igen, när klockan stod på 17:17, men lyckas inte överlista en för kvällen mkt bra Rimbomålvakt. 
Vi får starta den tredje perioden i bp, då vi drar på oss en onödig utvisning när det återstod åtta sek av den andra perioden.
Vi lyckas komma i en kontring och Kotten gör en snurrfint och gör en efterlämnad reducering.
Efter 4:11 skjuter vi i ribban och 12 sek senare får vi spela pp (5m3). 
Vi har ett bra snurr och skjuter tyvärr både över och på täckande motståndare. 
Men efter 14:20 så kommer äntligen den välförtjänta kvitteringen, i spel 4m3.
Vi trycker på och går för en vinst. Men tyvärr så går vi bort oss i försvarszonen och Rimbospelaren har öppet mål och deras vinstmål kommer 17:12.
Vi gör som sagt vår kanske bästa match ikväll mot ett av seriens topplag och vinner skotten klart med 35-24. Tyvärr så fortsätter det gå troll i vårt målskytte.
Nu väntar en ny svår match på fredag mot seriens andra topplag, GT.
/ en mkt besviken coach

Mattias Lundblad, Rimbo: – Bra match med högt tempo. Mycket målchanser. Släpper tyvärr in Viggan i matchen i vårt eget pp. Sen får vi många utvisningar som håller på att fälla oss. Men lyckas avgöra med 2,5 min kvar..
………………………………………..

Iron: Iron har tackat nej till vår bevakning men vi hoppas spelarna agerar själva i frågan. Vi hoppas och tror det.

Magnus Eriksson, Gimo:
……………………………………..

SÖDRA:

Här var resultaten desto mer uppseendeväckande där Lindens decimerade trupp lyckades vinna över Tumba som var favoriter till segern. Nynäs gör sex mål på Trånkan men släpper åter in nio(!) mål, frustrerande för dem, kan man tro. Värmdö tog en mycket välbehövlig seger, över Flempan, om man ska lägga sig i kampen om platserna till Alltvåan:

Uffe Rådbjer, Tumba: -Sjuk match där vi är dem överlägsna i spelet 5-5. De 14 tappra i Linden krigade hårt och förstörde så mycket de orkade tillsammans med domaren som inte hade en bra dag på jobbet. Vilket resulterade i fight med MP som följd. Målvakterna var behållningen  matchen,  5 + på båda två. Nya tag o Grattis Linden.

Gustav Länn, Linden: -Bara att applådera kvällens korta bänk i deras uppoffrande och helhjärtade insats. Någonstans blir det även ytterligare en erfarenhet vi kan fylla på i banken att plocka upp längre fram, där vi kanske inte applicerar ett spelsätt som vi pratat om på försäsongen – men är tillräckligt cyniska för att sno 3 poäng en höstruskig tisdag sent i oktober.
………………………………

Daniel Svensson, Nynäs:-Vad säger man.Innan Trånkan gör 0-1 har vi 2 bra lägen att ta ledningen.Sen gör Trånkan 4 mål på 10 min. Vi gör 2 mål innan perioden är slut och är på gång. Men som det brukar gå när man saknar självförtroende så missar man klara lägen medans motståndarna gör mål.Vi vinner sista 50min med 6-5 men vad hjälper det. Vi har kvaliten i laget men får inte ut det nåt måste göras!!!!!

Emil Fürsten, Trånkan:
……………………………

Thomas Grahn, Flempan:

Christiffer Fröling, Värmdö: -Skönt att vara tillbaka på segertåget. Svår match med tanke på vårt långa uppehåll, vilket syntes framförallt i första delen av matchen. Vi hade bra fart men inte riktigt stäm i spelet. Annars en match som liknade första mötet mot Flempan. Vi styr större delen av matchen och har egentligen avgjort en bra bit in i tredje men Flempan biter sig fast och jobbat ikapp i slutet. Nu samlar vi kraft mot Tumba på fredag hemma på vallen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.