Resultat fredagshockey 27 oktober

NORRA

Redaktionen var i Järfälla och fick se en underhållande match mellan Järfälla och Spånga, här var det många fina prestationer och fina PP-spel bl.a.. Syntes inte att dessa lag huserar i botten av tabellen.

Magnus Eriksson, Gimo:Ja lite som dom sista matcherna skapar mycket chanser men gör inga mål tyvärr, men skam den som ger sej.

Lasse Billing, Bålsta:
……………………………….

Mattias Lundblad,Rimbo:

Iron: Klubben har tackat nej till EastCoastHockeys bevakning men spelare och ledare kan komma att ändra på den saken?
……………………………….

Christer Westerlund, Järfälla: FILM MED MÅL, INTERVJUER OCH MATCHENS LIRARE

Stefan Holm, Spånga: -Idag är det för dåligt från vår sida! För få som är med och bidrar med att jobba för poängen. Bara att ladda om inför nästa serie! 
……………………………….
Kenta Pettersson, Göta:
-Var lite orolig innan match att 10 dagars matchledighet skulle påverka oss. Tycker att i 1:a perren är vi inte på tå riktigt 2:a får vi islossning och går ifrån målmässigt. 3:e står vi på hälarna i början och Viggan gör 2 snabba, men vi har ett skönt lugn i laget och reder ut stormen och tar 3 sköna pinnar.

Håkan Strömberg, Viggan:Vi startar den första perioden bra och redan efter 3:03 skjuter vi ett skott i stolpen. Ungefär en minut senare så förlorar vi en tekning i ez, men vinner tillbaka pucken och gör en snabb spelvändning som resulterar i matchens första mål.Vi fortsätter att spela bra.

En av våra backar gör en felpass längs den off. blålinjen, som gör att en G/T-spelare kommer fri med vår målvakt. Vår målvakt är ”på pucken”, pucken studsar i stolpen, ribban, stolpen och in.
Den första perioden var jämn och bägge lagen skapade chanser.
I början av den andra perioden så förlorar vi en tekning i ez, som resulterar i ett G/T-mål. 
Sen fortsätter vår katastrofala insats i mittenperioden. Vår klart sämsta period, den här säsongen. USELT!
De får göra två mål på 1:17. 
Vi tar en timeout, efter 08:16. Det blir tyvärr inte bättre och efter 14:05 kommer 5-1 målet.
En minut senare kommer ändå en reducering, efter ett bra anfall.
Efter vår reducering får vi lite mer energi och avslutar den andra perioden hyfsat. Vi får avsluta med att börja spela ett pp.
Jag och Tim ”skäller” på grabbarna i pausvilan och gör några ändringar i femmorna.
Vi startar den tredje perioden i pp i 53 sek.
Vi startar perioden bra och skapar tryck direkt i pp-spelet, som resulterar i en reducering direkt efter pp-spelet när klockan stod på 1:16.
Bara 37 sek senare kommer 4-5 målet och det i pp.
Vi fortsätter att skapa tryck och chanser.
8:42 in så skjuter Notan ett bra skott, men Rudhage (G/T-mv) gör en idiot-räddning.
Efter 13:55 så skjuter Korduner ett skott och tar egen retur, går bakom målet och försöker göra mål ”köksvägen”. Pucken studsar ett par gånger på målvaken och mållinjen. Det var nära…
Vi försöker verkligen få till en kvittering och det syntes i skottstatistiken (20-6 till oss) men vi lyckas tyvärr inte, utan G/T gör 6-4 i öppen kasse.
Nu laddar vi till nästa vecka, då det väntar tre matcher som vi måste vinna för att nå vårt mål. 
/Håkan & Tim
………………………………

SÖDRA

Gustav Länn, Linden: -Tycker vi har bra kontroll första perioden men agerar lite passivt i slutet och släpper ändå in ett mål. Efter det dippar prestationen, med många slitna kroppar och huvuden efter mycket istid i tisdagsmatchen orkar vi inte ligga tillräckligt nära och pressa så mycket som vi vill. Men, vi hittar ett nytt sätt att vinna med fyra mål sista fyra minuterna i vårat lokalderby. Nu tar vi helgledigt!

Niklas Flodin, Åker: Vi börjar få till ett spel och killarna gör en bra match fram till det återstår fem minuter och vi leder med 6-4. Jag var helt säker på vinst då! Men, killarna har naturligtvis en osäkerhet fortfarande och självförtroendet är inte 100% så vi tappar matchen helt och hållet vilket känns genomsurt. Vi får ta med oss det som var bra och nu vet vi att vi kan ta en seger mot vem som helst i den här serien, vi blir bättre och bättre.
………………………………………

Christoffer Fröling, Värmdö:Det bjöds på en riktigt bra hockeymatch nere på Ekvallen idag. Två bra lag som slog ut varandras styrkor. Det gjorde att de flesta målchanserna kom i omställningar, och det ifrån bådas håll. Vi hade den största delen av matchen men Tumba hade flera chanser som stoppades av en riktigt bra Rasmus Eklöf i målet. Annars var det fartfylld hockey hela vägen in i slutet som tillslut avgjordes på straffar.
Nämnvärt är att Marcus Milemark numer innehar rekordet för flest gjorda mål i Värmdö-tröjan med sina 165 st. Stort grattis, och nu väntar vi bara på fler kassar från Värmdös kapten nr.10.Vi tar nya friska tag inför en vecka med 3 st matcher.
Trevlig helg! Mvh Fröling 

Ulf Rådbjer, Tumba: -Tycker att det var en av de roligaste matcher vi spelat i år. Böljande spel med många chanser.  Tycker Värmdö är ett mycket bättre lag än placeringen visar. Vi hade turen på vår sida och tackar Värmdö för en god kamp.  Trevlig Helg
……………………………………..

Emil Fürsten, Tråmgsund: -Vi är inte med i början, sen steppar vi upp och gör en av säsongen bästa matcher. Vissa detaljer som måste slipas på. Men som helhet en bra genomförd match! 

From-Björk, Segeltorp:

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.