Halloweenhockeyn 3 november

Ja, nog var det Halloweenhockey alltid..på sina håll iallafall. Roliga resultat och coacher som tycker till direkt efter matcherna. Det ramlar in sms nästan samtidigt och man undrar stilla om det sker i någon annan serie? 16 coacher vill säga nåt om sin match, kanske inga noveller men känslan går fram om hur de ser på sina prestationer..Inget annat än bra, jävligt bra!

Magnus Eriksson, Gimo:

Kenta Pettersson, Göta: -Med risk för att bli tjatig. Vi är återigen  på hälarna i början av matchen och ligger under med 1-0 länge, kvitterar sent. Bättre 2:a period och vi går ifrån till 3-1 ledning inför sista. Stabilt lugnt och säkert i 3:e tillslut en stabil 6-1 vinst. Nya utmaningar nästa vecka.
…………………………………

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! Viktiga 3 poäng! Vi har problem med Spånga som gör det bra! Nöjd att vi hittar en väg att vinna! Mycket missnöjd med vårt pp.

Stefan Holm, Spånga: Kanske den bästa match vi gjort i år, en match där båda lagen gick hårt fram i alla situationer, jag tror både publik och spelare tyckte det var kul och spännande i 60 minuter. Vi gör några misstag som gör att Rimbo får luft under vingarna och kan komma tillbaka i matchen då vi har ledningen. Nu är vi farliga för alla lag och vi ser fram emot söndagens drabbning mot Viggan. Stort + ikväll till vår debuterande målvakt William Widsing som spelade strålande!! Kul!
………………………………..

Christer Westerlund, Järfälla:-Hej, Vi gör en mycket bra hockeymatch. Viggans målvakt var den som räddade laget.Vi har lite svårt att förvalta alla våra chanser att göra mål. Tycker inte det var rättvist att dom vann. Mvh Westerlund 

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Självklart, mycket upp och ner från vårt håll. Kommer ut bra i första och får ett tidigt mål. Tar ett par utvisningar och har vår kanske sämsta period i år efter det. Vi kan bara tacka vår keeper Gustav över att det står 1-1. Andra lite bättre, även om det inte är något bländade spel från vår sida. Tredje tycker jag att vi ändå kommer upp i hyfsad nivå och kan hålla dem på rätt sida. Järfälla har fått till bra linjer i sitt spel och var absolut inte ofarliga. Men väldigt skönt med vinst idag.
………………………………

Iron: Klubben har tackat nej till vår bevakning men vi hoppas på en vändning.

Lasse Billing, Bålsta:- Tyvärr lite väntat då vi varit lite uppe i sjunde himlen och svävat som stjärnor efter fem raka. Egentligen bara första linan som kommer upp i standard och de gör alla våra mål. Resten går 80% av sin kapacitet. Adrian Sjökvist klart bäst sett över hela matchen.

………………………………

Gustav Länn, Linden: –Vi får inte ihop helheten ikväll, även om vi gör en del bra saker gör vi för många mindre bra aktioner. Blir en väldigt märklig och ryckig match där jag kan tycka att man hittat lite fel nivå om man i 2a perioden plockar totalt 16min i 2minutare – i en ganska snäll tillställning. Besviken, ledsen, lite förbannad, bra att vi får ut o tävla igen på söndag!

Micke Österblom, Segeltorp: –Är i Bahamas kommer hem på måndag. Pratade precis med lagkaptenen Jonny.  Var ändå starkt att vinna då vi hade mycket folk borta. Är surt att tappa en 3 måls ledning sista 7 min. Men starkt att vinna i sudden direkt.
……………………………..

Värmdö – Nynäshamn: En match som startade i ursinnigt tempo och man märkte inte av att Nynäshamn saknade många spelare, man hade bara tre backar. Efter ett tag var dock trycket för stort från Värmdö och man kunde göra både ett och två mål. I andra perioden gick farten ned och Nynäs kunde reducera till 2-1. I tredje gick även kvaliteten ned en bit och även om Nynäs hade chanser till kvittering så kan Värmdö göra både 3-1 och 4-1. Mot slutet börjar Nynäs ställa frågor och man gör 4-2..men det blir inga fler mål även om det inte saknades chanser. FILM MOBILVÄNLIG
……………………………..

Thomas Grahn, Flempan:Vi spelar en fantastisk hockeymatch med fart o fantasi vi jobbade hårt alla spelare ikväll.

Niklas Flodin, Åker: Tjena Pelle! Flemingsberg var klart bättre än oss idag, ledda av sin skickliga förstakedja. Vi måste jobba fram ett bättre försvarsspel, vi gör en hel del mål framåt men vi släpper till för mycket. Skönt att det är ny match redan på söndag, då ska vi vara bättre än vi var ikväll!

  Värmdös Bomber

 Jesper Hellman, Matchens Lirare i Nynäs

 Albin Öst, Matchens Lirare i Värmdö

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.