Resultaten från söndagshockeyn!

NORRA: 

Iron:

Christer Westerlund, Järfälla: Jaja, vi fick dem precis dit vi ville. Vi kunde hålla dem utanför skottsektorn och vi hade bra tryck framåt..även om Iron är bra så var detta en rättvis seger. Vi hade bara två femmor plus två man så insatsen var med beröm godkänd.
……………………………..

Tim Johansson-Bräck, Viggan: Tack så mycket. Alltid skönt med vinst såklart. Lite trevande förstaperiod för oss. Får lite islossning i andra, tredje helt okej också. Mycket Hawaii-hockey, och kanske inte så mycket linjer, som man som tränare gärna ser mer av. Vill plussa för vår keeper Gustav som återigen gör en solid insats. ?

Stefan Holm, Spånga: Nej det vet jag inte, vi börjar matchen bra tycker jag ska väl göra minst 2 mål i första perioden, men dom tar ledningen med 1-0 i första. Sen gör vi en usel andra vilket förstör matchen för vår del. Grattis till Viggan som jag tycker har ett väldigt bra lag! På pappret kanske det bästa i serien. Vi får jobba på i veckan som kommer.
……………………………

Magnus Eriksson, Gimo: Ja vad säger man ! 2 bra perioder från våran sida. I sista tar energin slut….Och man vinner inga matcher i utvisningsbåset, dock en väldigt svajig nivå idag …. tyvärr

Mattias Lundblad, Rimbo: Tack. Viktiga poäng. Startar bra utan att få in pucken. Går upp till 2-0 och blir bekväma. Tar tag i det i tredje perioden.
……………………………………

 

SÖDRA:

Redaktionen kunde inte motstå matchen mellan Segeltorp och Värmdö vilket också visade sig bli den toppmatch vi hoppades på.
SE NÅGRA MÅL OCH INTERVJU! 

Daniel Svensson, Nynäs: –Första halvan av matchen är Flempan klart bättre men vi saknar inte chanser. 3:e perioden är jämn och när vi gör 2-2 tycker jag att vi tar över lite. Sen 19.22 i 3:e får Flemingsberg ett j..la pi..mål som lika gärna kunde bli bortdömt. Vill inte egentligen prata om spelare som är borta men idag saknade vi 8 spelare, nu får det vara nog.

Thomas Grahn, Flempan:
……………………………………

Johnny Olofsson,Segeltorp: -Tjena Pelle, jo jag var mycket besviken efter matchen. Andra matchen i rad som vi tappar tremålsledning i. Värmdö va intensiva och inte alls dåliga, men tycker att vi måste kunna hålla resultaten bättre. Sett till spelet är vi nog rätt nöjda stundtals, riktigt fina perioder tycker jag. Sen som du säger är coacherna borta, ett gäng spelare borta och Alex Olsson kliver av efter typ halva. Men det kan vi inte skylla på… nu är det bara ladda om för träning imorgon och två tuffa matcher till denna vecka.// Johnny Olofsson

Christoffer Fröling, Värmdö: Tjena Pelle, Jo tack, det var en riktig pulshöjare. Man åldrades väl 5 år i sista perioden. Åter igen visar vi på en fartfylld hockey med en frustande fore-check. Pitbulls som älskar att åka skridskor! Segeltorps smarta och rutinerade spelare gjorde det bra och hittade lösningar i omställningarna. Ofta blev vi tvingade att back-checka hårt för att ta bort deras möjligheter. Vi skapar våra egna målchanser gång på gång och upphämtningen vi gör är något vi tar med oss hela säsongen. Otroligt starkt av killarna. Vi har stäm i många delar i vårt spel just nu vilket även speglar båset. Vi hade målsättningen att ta 9 poäng denna vecka och vi tog 8. Nu har vi satt oss i en bra position inför serieavslutningen. Två hemmamatcher och vi har det i egna händer. Det ska bli skitkul att ta oss an den här utmaningen, och det är med inspirerande känsla vi går in i matchen mot Trånkan nu på tisdag. Ha det gott! 
……………………………………

Niklas Flodin, Åker: -Mycket bättre! Idag spelade vi enligt ”gameplan”. Tycker faktiskt att vi har lite oflyt idag, borde tagit en pinne minst. Men du vet hur det är med hedersamma förluster, dom ger inga poäng.

Conny Rydell, Tumba: Yes! Vi vinner och tar 3poäng! Vi gör 3mål i pp vilket är bra. Annars gör vi ingen vidare match, vi får vara glada för poängen.
……………………………………

Emil Fürsten, Trångsund: -Sett till antalet målchanser så borde vi punkterat matchen i den andra perioden. Vi blir lite för bekväma i tredje perioden och det straffar sig. Hoppas på att få tillbaka några spelare till nästa vecka så tar vi nya tag då.

Gustav Länn, Linden: Tack, kan väl ta med oss att vi återigen hämtar upp ett lite omöjligt läge, men lite för mycket misstag fram till tredje perioden. Blir bra för oss med lite ledigt innan avslutningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.