Resultat Fredagshockey 10 november

Kul med fotboll också, hoppet lever om ett VM efter Sveriges vinst över Italien, 1-0. Uppvärmningsidrott på hög nivå!

NORRA:

Mycket jämnt runt strecket!! Vi ska analysera inför de sista matcherna om vilka som går vidare till Alltvåan!!

Stefan Holm, Spånga: Tjena Pelle, tack och sorry för sen återkoppling. Det var mycket tackande från Vigganfolk igår efteråt. Jo vi börjar få ihop det även om vi bjuder på mycket emellanåt. Förlorar skotten, täcker mindre skott än dom samt förlorar matchen i heta målchanser men jag tycker vi är det betydligt bättre laget från första minuten i matchen, vi styr händelserna.. Kul för grabbarna att vara obesegrade på sin riktiga hemmaplan! Göta hemma på söndag och sen spelar vi bort Bålsta på tisdag!

Iron:
………………………………

Christer Westerlund, Järfälla:-Väldigt skönt med en seger. Vi spelade ej bra i första perioden men efter en höjning av min röst inför andra blev det betydligt bättre tredje ganska lugnt. Vår lånespelare från Väsby riktigt bra och även vårt nyförvärv från Sollentuna också bra.

Magnus Eriksson, Gimo:Hallå! Nöjd med 1:a perioden. Sen tummar vi på en del saker , samtidigt som Järfälla är bra. Ej nöjd med dagens insats!
…………………………….

Håkan Strömberg, Viggan:Tack, det var en grymt skön och viktig seger! Vi får en sjuk bra start, med tre mål på endast 47 sekunder…. Sedan är det en jämn första period. Den andra perioden är nog en av våra sämsta perioder så här långt på säsongen. Förhoppningsvis den sista! Tre minuter in i den sista perioden åker vi på en utvisning. 30 sekunder in i det BP så får vi en kontring där vi gör det viktiga 4-3 målet. 11:23 in i perioden så spelar vi till oss en ny kontring som vi även gör mål på. 5-3 målet görs av #17 Jesper Sunebäck som kom till matchen när halva matchen hade spelats pga familjeskäl. Extra skönt att han får göra mål… Tyvärr så släpper vi in reduceringen efter 13:38, i BP-spel. Ca 2 1/2 minut senare, när klockan stod på 15:51 är det dags för oss att göra mål i PP. Grymt viktigt mål av vår notoriska målskytt ”Notan” som gör målet. Bålstas reducering kommer återigen i PP när det återstod nio sekunder av matchen. Som sagt inte vår bästa match, men sjukt jädra viktig seger! Härligt också att få höra en av våra rutinerade spelare med ett stort Vigganhjärta, höja rösten rejält i periodpausen mellan andra och tredje perioden. Det behövdes…. Nu ska vi ladda rejält och ”göra jobbet” på tisdag, i Upplandsskogen och ta en av de fyra platserna i Alltvåan!

Lasse Billing, Bålsta:
…………………………….

SÖDRA:

Redaktionen i Stortorpshallen men fick bara se tredje perioden och dess efterspel. I första perioden hade tydligen Trånkan ett mycket högt tempo och Flempan fick slå ifrån sig och gjorde det bra. I tredje perioden hade Trånkan en 2-1-ledning som såg rätt stabil ut men rätt var det var så kvitterade Flempan och vi fick se ett OT. Denna OverTime var synnerligen händelserik och publiken skrek av upphetsning när lagen bytte superfarliga chanser med varandra. Det blev således straffar och även om Flempans 16-åring André Peterson gjorde snyggaste straffen så var Mohammed Kücukyildiz matchvinnare, igen, med två fina resulterande straffar.

Robert Spath, Nynäs: –Ja, många fina spelmål, har fått några spelare tillbaka från sjukstugan. Tycker samtliga bidrar med en lyckad laginsats, målen var kanske jämnt utdelat bland alla formationer.

Niklas Flodin, Åker: Kommentar kommer på lördagen
…………………………….

Trånkan-Flempan: FILM med straffmål och intervjuer

Christopher Jansson var grym i målet! André Peterson 16 år, la snyggaste straffen och var riktigt bra i matchen. Muhammed Kücukyildiz gjorde två straffmål och glänste under matchen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.