Hängmatch på söndagen

Spånga kunde inte erbjuda spelplats vid mötet mot Göta tidigare pga sin situation där deras ishall renoverades. Nu är det dock dags i Spånga Ishall och Göta kan säkra sin plats till Alltvåan om man tar minst 2p! Vi tror att man gör det men även att Spånga tar en poäng tack vare sin glädje att vara tillbaka i Spånga Ishall och det bevisade man i förra matchen då man vann över Iron och cashade in tre poäng!

Göta förlorade sist hemma mot Rimbo och det var inte så muntra miner då så..nu måste man skaka av sig den matchen och foka på en motståndare som kanske inte är lika bra men som har motivation och glädje…det kan kosta en poäng?

Nedsläpp 15.35

Spela HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.