Torsdagsmatch

Segeltorpshallen var tydligen bokad för annat än H2-hockey på fredagen så det blev till att åka till Stockholm på torsdagen för Rimbopojkarna.
En väldigt rolig match att se, full mutter från början till slut. Segeltorp vinner rättvist men Rimbos kämpatag var underbart att se, man är inte lika namnkunniga och spelar inte lika snyggt och man har inte lika bra PP-spel men det var resultatmässigt spännande ända fram till 58:e minuten!! Segeltorp saknade en del spelare men deras intensitet och spelskicklighet har förbättras ett par snäpp sen sist vi såg dem. Idag anslöt Eric Rosén, klassbacken, och han dundrade in 1-0 från blå, den killen kommer Torpet få nytta av!!
Nämnas bör även Robert Sterling-Berglund som ser fruktansvärt spelsugen ut och far runt som han vore tio år yngre!!

Klassbacken Erik Rosén gjorde mål i debuten. Foto: mhockey.se
Matchens bäste spelare. Martin Olsson. Foto: mhockey.se

FILM KOMMER!

Mattias Berglund, Rimbo: -Vi möter ett bra lag. Små marginaler som faller åt fel håll idag. Istället för 3-3 så gör dom 4-2 med 14sekunder kvar av avdra perren. Vi räcker helt enkelt inte till idag.

Micke Österblom, Segeltorp: Vi studsar tillbaka bra efter förlusten mot Tumba senast. Rimbo är helt klart det lag som spelar mest fysiskt av alla lag vi har mött hittills. Var väldigt nyttigt och se att vi kan stå upp mot den spelstilen. Tycker vi vinner rättvist. Nu får vi lite ledigt inför linden borta. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.