Inför omgång 6

Wow, vilken hockeyfredag!! Känns om sammansättningen av matcherna är skapta för att fansen ska få njuta av högsta spänning på fredagskvällen!

Tumba har halkat ned i tabellen och förlorat mot Göta och Rimbo senast och vi funderar på om deras fart har reducerats vilket ändå är det bästa vapnet de haft tidigare. Vi tror Linden har lättare för Tumbas unga krigare än de äldre männen i Segeltorp som straffade Eskilstunalaget senast. Hockey by Ulf sänder matchen live vilket borde uppskattas stort av alla Lindenfans som inte kan åka till Ishuset ikväll.
KLICKA FÖR MATCHLÄNK

Iron har problem, annars skulle inte klubben fråga tränarna om de kan ställa upp som spelare också!! Fem raka förluster är jobbigt, även mentalt naturligtvis, och att möta Viggan känns som att förlustraden blir ytterligare förlängd. Men, objektivt sett hoppas vi på att Iron hittar ett spel som börjar ge poäng för ingen tycker om att ett lag får agera slagpåse i en serie.

Segeltorp har fått upp farten och skillsen börjar synas alltmer i det laget med flest namnkunniga spelare. Vi tror att Trånkan är riktigt bra när man får allt att stämma och tre raka vinster kanske borde göra att man borde tippa att nån poäng skulle tillfalla dem men..vi vet att de saknar massor av folk ikväll och då tror vi helt enkelt att Segeltorp vinner.

Göta och Rimbo har fått bättre fart och tar poäng av topplag men kan även dippa (precis som alla andra) och denna match blir tokjämn tror vi. Lagen spelar matcherna till OT ibland och den här gången är vi säkra på att så blir fallet ikväll.

 

Nynäs är storfavoriter och det är inget konstigt med det, Spånga har inte rosat marknaden…än. Anledningen till att vi tippar kryss är att Spånga ändå har spelat bättre och bättre och vi tror att man kan norpa en poäng av Nynäs som vi tror kan underskatta Spångalaget, vilket är lätt att göra. Vi tackar Nordic Bet för oddset.

Vi tror faktiskt att Järfälla kan vinna med flertalet mål över Åker!! Även om Åker vann sist över Flempan så var det en vinst över ett lag som inte var fulltaligt och bestod av hälften B-juniorer!! Åker måste överbevisa oss om att vi tippar åt skogen! Järfälla har tillgång till lånespelare från Väsby och Vallentuna men man har fått igång sina egna spelare på ett bra sätt också. Backen Andreas Norrby går från klarhet till klarhet och visade upp skills i sitt skjutande sist! SE HÄR!

Toppmatchen i denna omgång blir Värmdö mot Bålsta och hemmalaget är ordentligt taggade ända ut i funtionärsleden, det blir bomber och rök som vanligt när man vill bjuda publiken på bra underhållning, även runt matchen. Bålsta är revanschsuget efter derbyförlusten mot Järfälla och detta kan bli dunderhårt men vi tror att Värmdös momentum håller i sig vilket räcker till tre poäng. East Coast kommer delta som intervjuare och utse Matchens Lirare! TEASER

Flempans trupp är minimal minst sagt…egentligen har man den största truppen men just nu är den så brandskattad att man måste använda många BJ-spelare!! Vi tror att man får tillbaka några killar till ikväll och då kan man ge Gimo en match. Gimo använder också extremt unga spelare och hur många man använder ikväll får vi se… sen undrar man hur många som måste äta julbord med jobbet en kväll som denna?

SPELA HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.