OMGÅNG 9

ALLTVÅAN

Linden mot Tumba känns helt öppen och att Tumba vann över serieledarna Trånkan sist gör att bortalaget kanske egentligen är favoriter?

Rimbo mot Göta är lika öppen match, efter besök hos Göta igår så är laget, ledare och spelare, väldigt positiva och tänker kämpa för en plats bland de tre-fyra i tabellen. Engzell och Toftgård kommer troligen inte spela mer vilket var smått med i planeringen men de är ju otroligt bra div2-spelare som måste betyda en del för lagets framfart..  Rimbo ses nog som favoriter ändå men vi vill se att man kan ta en trea i detta skede innan de får tipset. Coach Lundblad har fått in två spelare, från Norrtälje ansluter backen Robin Engström och från Arlanda Wings forwarden Johan Beatty. Spännande ikväll.

Viggans toppspelare Fredric Kotten Korduner lämnar laget….för Väsby i tre matcher! Nu spelar det troligen inte så stor roll eftersom Iron inte kommer upp i nån Alltvåastandard..hittills. Veckans Bank!

Veckans stora Toppmatch! Är Segeltorp  (bra hemsida) på väg att rycka i tabellen nu? Vi tror det. Efter att ha följt laget litet mer nu på sista tiden ser vi att laget med de äldsta och mest rutinerade spelarna har kommit igång på ett bra sätt och nu framstår Torpet som klara seriefavoriter framöver. Trånkan har ingen Facebook igång (?) och på hemsidan kan man läsa två meningar om att det blir match ikväll  mot Torpet. Man gör inte så mycket för att locka fansen till Stortorpshallen direkt.

 

FORTSÄTTNINGSERIEN

Åker mot Järfälla kan gå åt endera hållet eftersom de sprider sina gracer och är ojämna helt enkelt. Åker har fått in några spelare och vi får se om de gör skillnad..man känner sig iallafall mer nöjda med hemmaspelet och kanske betyder det en trea ikväll? Järfälla vann mot Gimo sist efter att ha legat skrynkligt till men rapporterna var inte så positiva om deras spel så denna matchen är svår att tippa..Backen Andreas Norrby i JHC är dock ganska remarkabel, ett handledsskott som få och som gör att han leder lagets målliga, stort.

Gimo mot Flempan kanske bör tippas med en etta då Flempan tydligen kommer lämna några av lagets bästa spelare hemma pga olika orsaker. Gimo är nog bättre på hemmaplan men vi törs ändå inte tippa annat än ett kryss.

Spånga mot Nynäs borde vara en solklar tvåa men kanske kan Spånga ta poäng för första gången i denna serie? Man har inte haft något vinstgivande spel helt klart, men ändå kunnat visa upp bra sekvenser i matcherna…man måste bara få till dessa sekvenser..mer frekvent. Nynäs har två raka förluster, mot Värmdö, och tänker nog att Spånga ska få sota för det. Högst troligt…men vi får se!

Bålsta mot Värmdö blir säkert en höjdare men Värmdö får gälla som favoriter. Bålsta har senast förlorat och vunnit över Åker medan Värmdö har två klara vinster över Nynäs. Vi känner att Bålsta har pressen på sig att leverera på hemmaplan igen och det är inte så lätt då Värmdö har flyt och skills nu med ordentlig ledning i tabellen. Kul att se Andre´Dypbukt tillbaka i laget och på tisdag sänder vi från Ekhallen. Då får han och övriga chansen att glänsa i TV!

Från förra sändningen i Segeltorp. Fans, Weigel och kommentatorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.