Spånga byter tränare!

Ok, Spånga har inte haft det lätt denna säsong. En bisarrt dålig försäsong där man inte kunnat träna i sin egen ishall utan fått träna väldigt litet och fått istider med kort varsel, ibland fått bara en halv plan att vara på!! Vad tusan är det?
Stefan Holm har aldrig, inför oss, gnällt en enda gång utan bara sett framåt och peppat sin trupp och trott att dess kvaliteter skulle börja visa sig efterhand.
Laget har inte i Fortsättningsserien lyckats med att ta poäng förrän nu i sista matchen mot Gimo, vilket vi hade på känn, men klubben har bestämt sig..det behövs en ny röst och kanske ett annat coachande. För oss på East Coast önskar vi den mycket sympatiske Stefan Holm lycka till framöver och vi välkomnar en annan mycket sympatisk herre, Stefan Wahlqvist. Stefan är far till lagets skadade målvakt, Alexander, samt till hans tvillingbror Adam, som är kapten i Wings!

 Stefan Wahlqvist

Läs Spångas hemsidesinlägg HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.