Koll på ”Death Row”!

Mm,  matcher igen i Vårserien eller Death Row som vi kallar denna serie där ett lag får chansen uppåt medan två lag får den mindre roliga uppgiften att kvala mot hungriga lag från Hockeytvåan!

Dagens resultat:

Gripen hade över 600 på läktarna och de hjälpte laget till en fin prestation och många mål i vinsten mot Vallentuna. Man tar därmed över serieledningen på samma poäng som VBK , trots att man har en match mindre spelad än de flesta andra.
Magnus Eriksson, Gripen: -Bra match rakt igenom. Litet ineffektiva i första & andra sen lossnar det i tredje och Vallentuna tröttnar. Kul med flera olika målskyttar nu när vår stjärna Albin Ivarsson-Hamberg har lämnar för Vita Hästen.
Pavel Brendl gjorde mål idag för Wings som vann över Hanviken. Riktigt tungt för södergänget som vi tror inte riktigt har koll på vad det är som brister..inställningen verkar det inte vara nåt fel på…möjligen skyttet.
Redaktionen såg Bajen vinna mot Nacka men det hade kunnat gå åt andra hållet…om inte keeper Olle Wallberg hade varit så bra. Mycket god fart på den här fajten men..passningarna…där finns det litet att jobba på.

 I cafeterian fanns ledningen för Nacka, Janis Petrov, Tony Boström och LG Jansson..vi tror de stöttades av sina fruar också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.