Resultat omgång 12

ALLTVÅAN

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena Pelle! En ganska dålig insats av oss.. Många som inte gör jobbet tillräckligt bra.. Robin i mål räddar oss några gånger. Otroligt viktiga poäng. Men vi måste som lag steppa upp ordentligt tills på fredag..

……………………………………

Micke Österblom, Segeltorp: -Hej Pelle. Tumba kommer ut lite bättre än oss i första. Vi rättar till lite detaljer i andra och har en ledning med 4-2.  Sista perioden är jag nöjdast med. Vi bjuder inte på mycket och trycker ner spelet långa stunder i Tumbas zon. Därför vart det lite onödigt spännande på slutet när Tumba reducerar i pp. Men Nilsson avgör med sitt 3 : e mål för kvällen i öppen målbur. Vi fortsätter att vara svårslagna just nu. Bara att ladda för Göta på fredag. Det är väl laget som har bäst form av alla lag just nu.

…………………………………..

Håkan Strömberg, Viggan: -God kväll! Återigen startar vi matchen dåligt och hamnar i ett tidigt underläge. Den första perioden är ingen vidare insats från vår sida och vi har det svårt i försvarszonen.I andra- och tredje perioden spelar vi upp oss, men fortfarande långt ifrån det som vi kan- och har presterat under säsongen. Men vi skapar chanser under dessa två perioder och vinner skotten klart, men pucken ville inte in ikväll, fler än gånger än en gång. Nu måste vi ta oss i kragen och hitta tillbaka till både spelet och glädjen. Pelle o Uffe, kul att ni kom förbi vi filmade matchen. Synd att vi inte kunde prestera bättre….

Gustav Länn, Linden: -Kändes som en stabil bortainsats efter att fått utdelning tidigt. Första matchen på väldigt länge (bortsett Iron) vi kunnat kliva in i sista perioden utan att behöva jaga för att komma ikapp och vända.
………………………………….

Kenta Pettersson, Göta: –Dags för matchrapport:

1:a perioden är en jämn historia där vi följs åt målmässigt
2:a perioden tappar vi bort oss inställningsmässigt och spelmässigt klar fördel Trånkan
I 3:e hittar vi tillbaka till rätt nivå och inställning och vinner perren med 2-0 vi har skönt stämm i gruppen just nu.

………………………………….

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Stefan Wahlqvist, Spånga: –Tjena Pelle Vi försöker att bjuda upp till dans i första perioden och stänger mittzon på ett bra sätt.. Försöker sen i andra att kliva på lite mer och blir straffade av ett väldigt bra Åkers!! Tycker dom känns mer som ett alltvåan lag… I 3:e så trollar vi om lite i femmorna och får lite kontakt med 2 snabba mål.. men räcker inte riktigt till.. lider med killarna när vi har så många torskar.. men vi ska försöka att avsluta resterade matcher på bästa sätt…

Niklas Flodin, Åker: -En stabil seger sett över 60 minuter. I den första perioden spelade Spånga väldigt tight i mittzon och det gjorde att vi hade svårt att få upp farten. I den andra perioden lade vi grunden till segern, vi hade högre fart och kom till många heta målchanser.Den tredje perioden startade lite skakigt men vi kom snabbt tillbaka och vinner till slut rättvist. Nu ser vi fram emot fredag och ny match.Kändes som en stabil bortainsats efter att fått utdelning tidigt.
……………………………………
Robert Spath, Nynäs: -Bålsta börjar matchen med att åka på många utvisningar på kort tid. Vi gör 4 mål i första period därav 2 i spel 5-3.  Tyckte vi spelade bra under hela matchen och efter den ryck i första perioden, släppte vi inte in Bålsta i matchen.. Bålsta börjar matchen med att åka på många utvisningar på kort tid. Vi gör 4 mål i första period därav 2 i spel 5-3.  Tyckte vi spelade bra under hela matchen och efter den ryck i första perioden, släppte vi inte in Bålsta i matchen..

Fredrik Stenberg, Bålsta:
……………………………………

Fredrik Strandfeldt, Flempan:

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. Den här matchen vill jag glömma med en gång. Vi spelade som ett pojklag i närkampsspelet . Det märkligaste är att skott statistiken var 39-37 till Flämpan, vi var väldigt ineffektiva i våra avslut. Men nu är det bara att ta nya tag på fredag.
……………………………………

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle. En kväll som denna sammanfattar jag i 3 glädjeämnen:

1. Vi är åter igen på segertåget. Så j*vla skönt, vi älskar att vinna!
2. Vår 4:e länk med Walle-Skjernov-Andy visar upp att de kan man mer än att bara vara en checking-line. Energi i varje byte och jobbar ner motståndarna. Hatten av till alla tre!
3. Vi är fortfarande serieledare och vi ska göra vårt yttersta att det förblir så!

Magnus Eriksson, Gimo: -Hallå Pelle ! Vi gör en bra borta match , men måste sätta våra chanser och höja upp vårat spel i power play. Men en rejäl förbättring jämfört med dom senaste matcherna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.