Omgång 13 -blir det fredagsmys?

ALLTVÅAN

Inte helt lätt att tippa ..

Linden såg riktigt stabila ut mot Viggan och borde kanske tippas som vinnare då Trånkan förlorade mot Göta sist. Men, hockey är litet knepigare än så..vi tror Trånkan tar ny sats och gör det jobbigt för Linden.

East Coast Hockey livesänder Rimbo mot Viggan och båda lagen måste ta sig i kragen då det kommer prominenta gäster till Arkadien på fredagskvällen! Vi vill se kamp och fartfylld hockey…och straffar!

Tumba bör slå Iron även om Björklinge har gett sina motståndare hårt motstånd  i de sista matcherna.

Segeltorp är inte alls så stora favoriter mot Göta som Nordic Bet tycker..tycker vi! Tror inte Torpet har nån vidare koll på gänget från Mossen och Göta har bra flow och kommer tokköra så detta kan faktiskt bli ett kryss…eller etta.

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Lättare att tippa, vi tror på favoritsegrar.

Åker verkar väldigt starka och Gimo blandar rejält, svårt att tippa emot oddsen.

Järfälla går inte att tro på innan de visar bättring medan Nynäs är i zonen just nu.

Bålsta har fått in ett grymt nyförvärv, Adde Karlsson, och även om det är rost på rören så tillför karln en hel del till en litet stukad grupp. Vi får se om detta sk. derby blir spännande..men vi tror på etta. Spånga har det väldigt tungt.

Flempan kunde spela ut mot ett svagt JHC sist och få känna på att göra massor av mål. Nu ska man tampas med serieledarna och även om man kan göra en bra och jämn match tror vi på Gustavsberg i detta läge.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.