Fredagsresultaten omg 13

ALLTVÅAN

Redaktionen var i Gimo med Ulf Hockey live och sände matchen mot Viggan. Tyvärr var det så kallt i ishallen att datorn stängde ned sig ett antal gånger!!
Vi fick se en publikvänlig, fartfylld match där Rimbo satte sina chanser bättre än Viggan. Båda lagen skadedrabbade och det fortsatte med skador under matchen!! Tungt!

Gustav Länn, Linden: -Vi räddas stundtals av bra målvaktsspel efter både sämre beslut kring offensiva blå och lite riskabelt spel i anfallszon, framförallt i andra perioden. Vi gör så klart många bra saker men tycker vi visat upp lite bättre skärpa i andra matcher. Ändå, få utvisningar, bra målvaktsspel och utdelning i PP räckte ikväll.
……………………………..

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! En härlig lag insats i dag! Mycket bra jobb och många täckta skott..Kan hålla me Robin i målet va bra! Ripstrand, Malmberg spelade mycket och var mycket bra! Sjöholm täcker många skott..Avegård bra! Björklund 3 mål.. Men som sagt tycker vi som lag kommer upp och gör jobbet tillsammans!!??

Håkan Strömberg, Viggan: -God kväll igen! Återigen en dålig första period, eller som Tim sa; Uselt! Vi gör en bättre andra period, men långt ifrån bra. Vi får ett bortdömt mål (11:31) som hade inneburit 2-1. Istället gör Rimbo 3-0, tre minuter senare. Lite matchavgörande…. Vi får tyvärr två skador som gör att vi måste göra om i femmorna och bl.a. sätta en fw som back.  Vi startar den tredje mkt bra och Rimbo kommer inte ur sin försvarszon under de fösta fyra-fem minuterna, men utan utdelning tyvärr.
Två av deras mål görs efter klara misstag från oss.
• 1-0 tappar vi puck vid off.blå
• 3-0 tappar vi puck vid egen blå, i uppspelsfasen i PP.
Och 5-2 kom i öppen kasse.
Nu får vi ”slicka såren” och ladda till sista matchen nu på tisdag, i runda två av Alltvåan.
……………………………

Micke Österblom, Segeltorp: -Hej pelle.  Jag förstår att Göta har slagit många lag på slutet. Är ett jätte skridsko starkt lag som orkar pumpa på i 60 minuter. Vi slarvar ganska mycket i första perioden. Direkt i andra kommer vi ut som ett annat lag och gör 2 mål första minuten. Men ju mer perioden fortsätter så slarvar vi mer och mer.  Sista perioden är jag nöjd med. Vi spelar av den i 19 minuter. Innan vi gör ett misstag och dom får spela sista 30 sekunder 6 mot 5.  Är nöjd med 3 poäng. Men vi slarvar lite för mycket för att jag ska vara helt nöjd. Men vi fortsätter att hitta vägar att vinna och det är starkt av killarna när spelet inte riktigt stämmer. Bara ladda om för tisdag sen kommer uppehållet ganska lägligt för oss.

Kenta Pettersson, Göta:-Tycker vi krigar på hela matchen men får inte till det sista idag. Segeltorp är kanske ett av det skickligaste lagen i serien och då är det dumt att ta så många utvisningar. Vi gör det bra med dom förutsättningar vi har.
…………………………..

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Mm, Bottenlagen lyfter sin nivå på spelet men lyckas inte ta poäng ändå. JHC överraskar rejält medan Värmdö och Åker…åker ifrån övriga i tabellen.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle,Väldigt skönt att ta 3 poäng idag. I 5 mot 5 spelet tycker jag att vi äger matchen och skapar också en hel del heta målchanser. Däremot får vi inte alls till vårt spel i powerplay och boxplay idag, i den spelformen är Gimo hetare än oss. Vi får många lägen i både 5 mot 4 och 5 mot 3 men får vi inte till spelet. Vi tar med oss spelet i 5 mot 5 och få slipa på de andra spelformerna helt enkelt.

Magnus Eriksson, Gimo: -Hallå Pelle! Ja du återigen en bra bortamatch. Mycket kämpa och väldigt många box play ,tyvärr för båda lagen så blir det alldeles för mycket utvisningar i en annars snäll match.
…………………………

Christer Westerlund, Järfälla: -Tja Pelle. Hockey är roligt och det svänger snabbt. Vi gör en helt underbar hockey match där ALLA gör ett väldigt bra jobb. Spelar vi på detta sätt kommer inget lag i ligan gå säkert!!

Robert Spath, Nynäs: -Bra första period från vår sida, men resten av matchen var för låg nivå av oss. Järfälla spelade upp sig efter första period och helt enkelt vill mer än vi för dagen. Rättvis seger, punkt slut.
………………………..

Fredrik Stenberg, Bålsta: -Äntligen 3 poäng!! När vi gör det vi ska är vi bra, tyvärr har vi flera perioder i matchen där vi går ifrån hur vi säger att vi ska spela och då släpper vi in spånga i matchen. Tycker vi ska stänga matchen i 2:a perioden men lyckas inte. Där har vi något att jobba med. Många gör en bra match idag, riktigt nöjd med att broqvist som går in och sätter 3 puckar, 1 fint avslut och 2 krigar mål. Adde.K kommer in i laget och gör 5 poäng i sin första match känns givetvis väldigt bra det oxå. Sen måste jag nämna Sahlin idag oxå, han spelar med stort självförtroende och pondus.

Stefan Wahlqvist, Spånga: -Randiga skämt idag…Brukar vara snäll mot dom eftersom jag dömt själv… men idag………..?      Vi var väldigt nära idag.
………………………

Fredrik Strandfeldt, Flemingsberg:

Christoffer Fröling, Värmdö: –Tjena Pelle. En jämn drabbning. Vi kommer inte riktigt upp i vårt spel under första delen av matchen. Vi gör det bra defensivt men inte lika bra offensivt. Vi blir allt för sökande. I sista perioden släpper vi lös och det gav utdelning. Skönt med 3 nya och nu väntar en ny seriefinal på tisdag hemma på vallen mot Åkers. Trevlig helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.