Inför omgång 14 och uppehåll!

Vi frågade tränarna vad de tror om sista matchen och vad de ska göra på uppehållet..

Först våra tips:

ALLTVÅAN

Vi tror Iron får svårt mot Segeltorp.

Rimbos momentum kan ge minst ett poäng mot Trånkan!

Vinst för Viggan är inte hugget i sten direkt men vi tror att de tar i litet extra denna match mot Tumba.

Göta är svårslagna på Mossen och vi tänker sända denna match mot Linden som troligen går till straffar!
…………………..

Micke Österblom, Segeltorp: -Vi åker till Iron med 18 st utespelare. Fokuserar på dom som är med. Är lite trött på allt tjat om vilka spelare som är borta. Känns som vi har fått ett stabilare spel efter jul och är svårslagna för stunden. Har tagit poäng i 6 raka matcher och hoppas det blir en 7:e. Vet inte så mycket om Iron. Vi försöker fokusera på vårt spel och inte för mycket på motståndarna.
Vi ska försöka träna på några pass med mycket lungor under uppehållet. Känns om vi behöver det.
Vi är lediga på helgerna som vanligt. Det upplägget har vi haft hela säsongen.

……………………

Emil Fürsten, Trånkan: -Ser helt ok ut i truppen. Vi har två spelare som är borta ett tag framöver, och två till som är borta pga lindrigare skador idag. Annars ser det ljust ut, vi kommer gå med 18 utespelare. Vi kommer att vinna ikväll så sätt en etta om du vill ha chans ? Annars blir det som vanligt under uppehållet, vi tränar på!

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! Vi åker till Trånkan men bra självförtroende efter 6 pinnar förra veckan. Fortfarande många sjuka och skadade men bra läge för andra att kliva fram.
Vi kommer både att köra några tuffa pass samtidigt som vi tar några extra dagar ledigt i helgen… …………………..

Håkan Strömberg, Viggan: -God kväll Ja, vi hoppas hitta tillbaka till det härliga spel som vi har presterat tidigare under säsongen och spela till oss tre sköna poäng. Det vore härligt att göra en repris på premiärmatchen mot just Tumba, när vi vann med klara 7-2…
Vi tränar på torsdag, då kör vi ett ”hårdare” pass, för att sedan ta en tredagars ledighet. Uppehållet kommer väldigt lägligt, då vi har spelat riktigt dåligt i denna runda #2 och haft en del sjukdomar och skador. Efter tisdagens match så är det sju tuffa, tighta, spännande och härliga matcher kvar och vi ska göra allt för att ta en av de tre direkta kvalplatserna till div1
………………….

Kenta Pettersson, Göta: -Kvällens match mot Linden har föregåtts av ett mindre kaos, har haft fullt upp med att ordna med spelare då vi har många skador/sjukdomar. Vi tror på en tuff och tät match och hoppas på 3 poäng.
Uppehållet kommer att ägnas åt träning, träning och åter träning. (Ev lite samkväm oxå)

Gustav Länn, Linden: -Göta imponerar så klart med bara en tappad poäng på hemmaplan i AllTvåan, och vi får komma förbereda på en match i lite högre tempo än de sista omgångarna. Tidigare har vi varit bra på att möta 2-1-2betonade lag, men framförallt letar vi efter en nivå i spelet som vi kan vara nöjda med. Uppehållet blir sen ett mini-break, helg med lite samkväm och annat som behövs om kroppar och huvuden ska orka prestera fram till den 4e april.
………………….

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Bålsta Hockey får in en ny spelare, brodern till coach Fredrik Stenberg..Henrik Stenberg-89, men man tappar Victor Thim!! Kan bli jämnt mot Gimo på bortaplan men man vinner..med uddamålet?

Järfälla borde vinna, tycker man, men detta är ett derby och alla känner alla så kanske kan litet trashtalk från Spånga kan ställa till det för JHC?

Nynäs får också kämpa för poängen men på hemmaplan så vinner man troligen mot Flempan?

Värmdö är bra på hemmaplan men Åkers självförtroende ökar hela tiden så detta blir jämnt och tufft, tror vi. Inte så många mål, men ett mer för Gustavsberg.
……………………..

Magnus Eriksson, Gimo: -Hejsan Pelle ! Jag brukar inte tippa men vi har spelat okey på slutet , så givetvis tror jag på vårat lag ikväll.
Under uppehållet kommer vi att träna på som vanligt. Vi har inte direkt några skador men influensan verkar spöka lite grann.

Fredrik Stenberg, Bålsta: -Tjena. Får se om man dyker upp och kollar på matchen i helgen.
Vi har ju satt oss i ett läge där alla matcher är riktigt viktiga. Hoppas vi kan kan göra en stabil insatts från att pucken släpps till 60min har gått. Senast var det alldeles för dåligt periodvis.  Viktor Thim meddelade idag att han inte fortsätter hos oss. Såklart tråkigt att tappa en så pass bra spelare. Vi dammar av en gammal Bålstalirare imorgon igen, Henrik Stenberg gör comeback.
……………………..

Stefan Wahlqvist, Spånga: -Tjena Pelle! Vi ska försöka ta första 3 poängen…..derby mot Järfälla!!!! Kan inte bli roligare!
1 bruten hand
1 hjärnskakning
1 feber
1 bortrest
1 jobb
annars så är det bra .
Under uppehållet så tror jag vi kör på gruppterapi !!!??

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej! Vi går för vinst mot Spånga kommer att bli en svår match lokal derby det säger väl allt.
Hur vi tränar? Tokhårt dom kommade dagarna.

…………………….

Robert Spath, Nynäs:– Hej Pelle, tack för inbjudning till all-star matchen men kan tyvärr inte vara med. Hoppas ni får en trevlig tillställning.
Sista omgång blir en tuff hemma match mot Flemingsberg, tycker vi brukar har tätt och jämna matcher och förväntar mej ingen annat denna gång heller. Att lagen drabbas av sjukdom/skador är en del av spelet där andra spelare får chansen att kliva fram. Vi kommer med dom bästa vi har för dagen och krigar för vinst.
Under uppehållet hoppas vi får bygga upp oss till sista delen av denna säsong för att hamna så högt som möjligt i slut tabellen när allt är över.

Thomas Grahn, Flempan: -Det är lite skador .sjukdomar annars bra .tränar på under uppehållet
……………………

Johan Sörman, Värmdö: -Hej Pelle! Vi i Värmdö ser fram emot matchen, det var bra fart på killarna på kvällens träning. Seriens två bästa lag gör upp vem som går in i uppehållet som serieledare, inspirerande givetvis.
Vi gör som vi har gjort hela säsongen när det är uppehåll, tränar hårt och bra. Vi har haft sjukdomar i laget en tid men dom allra flesta är redo för spel igen, endast Calle Ekfelt (sjuk) och Filip Zetterberg (skadad), Emil Andersson (skadad) är frånvarande just nu.

Niklas Flodin, Åker:  -Tjena Pelle, tyvärr kan jag inte närvara på lördag.
Värmdö på bortaplan är väl en utmaning som heter duga.Det känns som att dom flesta redan räknat hem seriesegern för Värmdö så vi har allt att vinna. Inga ursäkter på skadefronten.
Under uppehållet blir det en mix av ledighet och hård träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.