Inför Omgång 18

ALLTVÅAN

Linden vinner över Iron som visserligen kämpar för att avsluta på ett bra sätt men Eskilstuna har go och pratar om uppflyttning!

Rimbo har kommit in i andra andningen medan coach Österblom i Torpet frågade sig  vad hans killar höll på med sist…Rimbo kan vinna med ett uddamål!

Tumba har ingen bra rad men är inget dåligt lag..man krigar till sig minst en poäng ikväll. Tror Göta krigar bra i Ishuset ikväll men Tumba på hemmaplan är alltid svåra.

Trånkan får tipset, mest för att man spelar hemma även om jag tror Viggan har kapacitet att plocka poäng av dem alla dagar i veckan.

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Åker saknar letten Mazurs Mago som varit allt bättre under serien men man har ett starkt lag nu vilket man bevisade sist mot Värmdö. Nynäs hade ingen bra dag mot Gimo sist och kommer säkert ge Bruket en ordentlig kamp om poängen men..tyvärr..

Gimo gjorde en härlig insats mot Nynäs men nu ska man plötsligt föra en match och det kan ge Spånga chansen till nåt poäng mer i bagaget innan man fettar in grejerna inför en ruskigt neslig nedflyttning. Spångas offensiv är stundtals mkt bra medan försvarsspelet har varit akilleshälen.

Jag ger Järfälla minst en poäng mot serieledarna eftersom de nya spelarna nu har hunnit acklimatisera sig en aning i laget! De är riktigt bra killar och JHC får en helt ny ryggrad.  Värmdös chans till tre poäng är deras fart, kan man hålla sitt väldigt höga tempo i hela matchen då…får JHC svårt!

Flempan är ett tekniskt lag och om man har ordinarie lag så tror jag de vinner..Bålsta surförlorade i derbyt mot Järfälla och vill revanschera sig nu men..man vinner över Åker och förlorar mot Gimo, laget har inte jämnheten just nu..

 Tar Spånga poäng ikväll, Walen? (coach Spånga)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.