Resultat Kvalserien till H1, 2:10

Redaktionen på plats i Segeltorpshallen med hela sändningsutrustningen! Ganska välbesökt match och vi hade ett flertal gäster i studion vilket var riktigt roligt, se länk nedan till match och Highlights.
Vi fick iallafall se en skön kvalmatch där det mesta inträffade med klassisk svängning av resultat och en straffupplösning som alltid är en rysare!! Segeltorp vinner tack vare sina rutinerade killar och fina inställning. Wings kanske skulle haft tre poäng om det fanns någon typ av rättvisepoäng med i spelet men det är ju så härligt med hockey då man sällan kan räkna ut hur det ska sluta i en match..i denna sport!
SE MATCHEN OCH HIGHLIGHTS HÄR!

Värmdö bjöd tydligen upp till dans i Ekhallen där det var trångt på läktarna!!

Till o med i Stortorpshallen var det hygglig publiksiffra och Trånkan möljar på och rycker åt sig serieledningen genom att slå Nacka!

Just nu liger H1-lagen sist i tabellen vilket kanske inte är överraskande för oss som har koll på H2-lagen men vi vet att detta kan svänga blixtsnabbt och vi njuter av att få följa denna grymma serie där glädje och sorg går hand i hand..
…………………………

Micke Österblom, Segeltorp: -Ja vad säger man. Publiken måste gillat vad dom såg. Vi blir riktigt tillbakapressade första 10 minuterna och Wings leder välförtjänt med 0-2. Sen reducerar vi i boxplay. Känns okej med 1-2 efter första.
I andra är det mycket pp och vi börjar få kontroll på Wings press-spel. Perioden slutar 1-1.
I mitten av sista perioden gör vi 3-3. Sen har båda lagen lägen att avgöra.
Sen vinner vi på straffar.
Är en otrolig moral att vi orkar vända både 0-2 och 1-3 till vinst.
Vårt boxspel är återigen 100 procentigt. Men vi måste komma upp i pp om vi ska kunna vinna en sån här match.

Björn Lidström, Wings: -Det blev en tuff match idag där jag tycker att vi hade kommandot i de två första perioderna. Trots att vi spelade med en man mindre i hela 6 minuter i andra perioden. Men tyvärr var vi inte tillräckligt effektiva i de avslutande lägena för att stänga matchen redan där. Samtidigt som jag måste ge Segeltorp ett plus för att de behöll lugnet trots att de var tillbaka pressade. Men det speglar all den rutin de har i sin trupp. En trupp som har mer division 1 rutin än de lag som spelade årets Hockeyettan östra. I tredje perioden kommer vi inte riktigt upp i den nivån vi vill och blir då också straffade. Sen är det fler lägen för oss att avgöra matchen trots allt men Segeltorps målvakt står i vägen och det blir förlängning. En fölägning som inte riktigt levererar några speciella chanser för något av lagen. Väl i straffläggningen dra vi det kortaste strået tyvärr. Det är bara att ladda om för en otroligt spännande match på fredag där vi möter Nacka som inte har lyckats tagit en poäng så här långt. Vi hoppas givetvis att vi kan se till att ta vår första seger och därmed klättra uppåt i tabellen.

………………………….

Christoffer Fröling, Värmdö: -Jadu, den här matchen hade minst sagt en intressant inledning med 6 (!) utvisningar på ca:5 min. Och det berodde inte på spelarna, om man säger så. Men vi lyckas gör en påse och sedan börjar ”den riktiga” matchen efter den minst sagt tveksamma starten.
Linden är ett skickligt lag som vill spela hockey så det utvecklade sig till en bra match med hårda tag och bra fart. En bit in i andra börjar vi hitta nycklarna att möta Linden och får ofta bra press och tryck. Men de är skickliga och håller oss på utsidan. Resterande del av matchen har ett liknande utseende. Vi lyckas inte göra några fler mål, mycket tack vare deras duktiga slips där bak, men vi tar med oss jobbet och avslutningen av matchen.

Vi tror fortfarande att vi har de verktyg som krävs, samt att vi gynnas av det tighta spelschemat. Nu laddar vi på imorgon med ett bra pass och laddar inför Torpet på fredag!

Gustav Länn, Linden:  -Jämt & fartfyllt ikväll. Vi får det inte riktigt att släppa offensivt fullt ut men gör det tillräckligt bra defensivt för att kriga hem en seger på bortaplan.
…………………………

Emil Fürsten, Trångsund: -Tycker att det är en jämn och svängig match som svajar fram och tillbaka. Men vi har en fantastisk grupp och en magisk moral, med grabbar som alltid krigar och sliter för varandra. Nu laddar vi om för att åka till Eskilstuna på fredag!

Magnus Jansson, Nacka: -Ok offensiv, usel defensiv, horribel domarinsats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.