Resultat Kvalserien till H2, 5:6

Mm, Bålsta gjorde vad de skulle göra ikväll, spela hem tre poäng. Det var dock Farsta som tog ledningen och Bålstas förstaperiod var ingen höjdare direkt. Det blev bättre för Bålsta i andra perioden medan Farsta tappade fart och defensiven. Bålsta kunde hålla undan och skottstatistiken 23-53 talar ett klart språk om hur matchen gestaltade sig..Farsta tog alldeles för många utvisningar och det var inte domarens fel!

SPAIF tappade överraskande nog en poäng mot Lidingö och det var kanske ödestigert inför sista omgången. Det innebär att man behöver vinna över Farsta med några puckar och att…Bålsta förlorar mot Lidingö!! Vi får se hur det blir med det..på torsdag!

Lasse Kinch, Lidingö: Matchrapport

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.