Inför Kvalserien till H1, 6:10

Ok, då kör vi de sista fem matcherna för att få fram en vinnare, en runner-up och nu kanske en tredjeplats räcker för att ta sig upp till Hockeyettan!! Valbo har begärt sig ned i Hockeytvåan på grund av dålig ekonomi! Heder till dem att inte äventyra klubbens existens och låta andra med bättre ekonomi .

Det är dock en snårig djungel att få fram vilken klubb som får komma upp, och i vilken serie det blir…vi får helt enkelt vänta och se.

Så, hur går det i den sjätte omgången då? Ja, haha, det verkar vara omöjligt att tippa rätt när dessa lag ska spela match, men vi gör ett försök.

Värmdö slog Nacka på ett bra sätt i första omgången och borde kanske göra det igen men…nu har Nacka vaknat till så det känns helt öppet igen. Värmdö visade ruskigt fin fart mot Wings men slarvade med några försvarsjobb och att inte lyssna på domaren så det måste man göra i den här matchen annars blir man lottlös igen. Det blir spännande att se Nacka med alla duktiga juniorer de tar fram!

Segeltorp mot Linden blir fantastiskt spännande det också, där Linden behöver tre poäng för att ta sig ikapp topplagen och vara med där uppe om man nu ska ta sig till Hockeyettan. Det går inte att släppa iväg Wings och Torpet mer nu i den här korta serien! Coach Österblom i Torpet njuter av stunden med sina duktiga killar som levererar..trots att de troligen tränar minst av lagen i denna kvalserie.

Trånkan får nu en riktig tung match..Wings har hittat vägen till vinster, inte med skönspel, men med klokhet och vassa avslut, vill vi mena. Trånkan måste få igång sin förstalina på högsta växeln igen och då kan man köra ifrån Wings, det är inget tu tal om det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.