Söndagens träningsmatcher

Åker-Järfälla 3-2 PEN
Arvika-Viggbyholm 4-5
Boro/Vetlanda-Nynäshamn 4-3
Rimbo-Strömsbro 5-6 OT

Niklas Flodin, Åker:
-En ganska bra match tycker jag.
Vårt boxplay och powerplay var superbra, sen drog vi på oss alldeles för mycket utvisningar! Lite surt att vi släpper in 2-2 i slutet av matchen, men med tanke på att vi spelade både 3 mot 5 och 4 mot 5 under stora delar av matchen så får vi bara nöjda med vinst på straffar.
Christer Westerlund, Järfälla:-En bra match där vi förlorade på straffar!

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Roligt upplägg i Åmål även om många är lite slitna idag efter 3 matcher på 3 dagar. Ganska fysiska motståndare alla tre dagar, med varierande spelskicklighet. Mötte idag Arvika som inför matchen hade 4 poäng samtidigt som vi hade 5. De leder med 2-1 inför tredje innan vi får lite islossning och går upp till 5-2. Tycker vi slarvar bort de två sista insläppta, men håller undan och vinner med 5-4. Roligt att möta nya lag! Måste även ge ett extra omnämnande till Viktor Thim, som var vår klart bästa spelare sett till hela helgen.

Daniel Svensson, Nynäs:-Vi spelade riktigt bra förutom första 1.22 då dom gjorda 2 mål. Dom vann skotten i 1:a och vi 2:a och 3:e. Vi har fått lite svar och hoppas att dom som var hemma kommer igång snart.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Hm, Torsk 5-6 sudden! Skaplig match av oss efter en hel helg tillsammans. Fortfarande lite mycket misstag från vår sida.. Men bättre o bättre för varje match!


Viktor Thim

AdamWahlqvist, Viggan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.