Tisdagens träningsmatcher

Wings-Linden 2-3 PEN
Bålsta-Järfälla 0-7
Åker-Farsta 5-0
Det kommer en film med mål och intervjuer, från Wings-matchen, imorgon.
Christer Westerlund, Järfälla:
-Vet inte hur mycket jag ska säga men det gick fort idag. Bra spel över lag nu ser vi fram emot fredagens match mot Rimbo ska bli kul
..
Niklas Flodin, Åker:
-Det blev inte riktigt den kamp jag hoppats på som den generalrepetition detta borde varit. Positivt att få träna mycket PP eftersom det var mycket BP sist. Vi kontrollerar matchen ganska säkert, måste jag säga. Farsta hade kort om folk och kan säkert ställa till det för många lag trots att man är rookiesar.
Alex Holst, Farsta:
-Trist med många återbud på matchdagen men det är verkligheten på den här nivån. Våra 13 utespelare gör ändå en positiv insats och domaren tyckte nog att vi skulle öva på Boxplay idag! Skämt åsido så tycker jag att periodsiffrorna, 0-1, 0-2, 0-2 är acceptabla och skotten 34-44 är ganska ok för när vi är fullt lag så ger vi nog lagen i serien litet problem, vi får se vad Wings säger på fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.