Omgång 2 & 3..eller nåt..

NORRA
Jaha, tre kryss och en etta, kanonodds för tipparna!

Så här säger tränarna:

Stefan Pettersson:, Haninge: -Sett till hela matchen så var väl delad pott rättvist. Självklart hade vi velat ha extrapoängen men det ville sig inte denna gången tyvärr. Vi tog några små steg i rätt riktning idag och vi fortsätter vår ”resa” framåt som grupp.

Mattias Valente, Wings: -Skönt att vi hittar ett sätt att vinna trots att vi hade önskat att det sett annorlunda ut och vi hade tagit alla 3 pinnar ikväll.Vi gör det svårt för oss själva idag, och slarvar med detaljerna vilket får effekten att vi inte kommer upp i nivå och hamnar i ett jobbigt läge. Vi vinner skotten ganska stort men är inte riktigt farliga och är inte villiga att göra jobbet idag. Vi tar med oss två pinnar och stänger denna fredag.
……

Christer Westergren, Järfälla: -Hej Pelle. En väldigt bra laginsats. Matchen var, tycker jag, av hög kvalitet, bra tempo, skickliga spelare i båda lagen. Är väldigt nöjd med poängen.

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Järfälla kändes piggare och ville lite mer än oss ikväll. Vi tar för mycket utvisningar och förlorar för mycket närkamper. Då blir det svårt att vinna.
…….

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: ”Tre perioder där vi styrde spelet och drev tempot rakt igenom. Kul med en tredje seger på raken, nu fokus på tisdag mot Farsta”

Linus Lennerup, Bålsta: -Matchbilden blev ungefär som vi hade tänkt att den skulle bli men tyvärr så saknar vi för många ikväll och sedan släpper vi in mål bakåt för snabbt i perioderna. Vi får jobba vidare och hoppas att våra spelare kommer tillbaka till nästa vecka.
……….

Mattias Lundblad, Rimbo: –Tjena! Bra första period tyvärr bara 0-1.Sen blir vi lite bekväma och tappar matchen till Iron.Skapar ändå tillräckligt med bra målchanser för att vinna.. men bara en poäng ikväll.


……..

SÖDRA


Robert Spath, Nynäs: -Var en bra match där vi gör en bra första period och tar en 2-0 ledning. I andra jämnade  Tumba ut spelet och gör periodens enda mål, 2-1 efter 2. Ger och tar i tredje där båda lagens målvakter storspelar. Vi 3-1 mot slutet men Tumba reducerade omgående till 3-2. Vilket blev slutresultatet. En bra hockeymatch och glad för segern !

Uffe Rådbjer, Tumba: Medverkar i Veckans studio som kommer på söndag.


Niklas Flodin, Åker: -För oss var det helt klart ett steg i rätt riktning. En jämn match som spelades i ganska högt tempo, vi lyckades hitta ett sätt att vinna i tredje perioden vilket kändes skönt såklart. Starkt att grabbarna att skaka av sig förlusten i premiären och ta 3 poäng i hemmapremiären.

Kjell Svensson, Nacka: -Vi har fått grus i målskyttet,kanske läge att nöta avslut imorgon på träningen..


Mikael Erdtman, Värmdö: -Linden är bra, mycket bra just nu. Vi kommer inte fram och får inte de farliga avslut vi behöver. Vi släpper in fem puckar men jag är konstigt nog inte så besviken över defensiven utan får berömma Lindens offensiva kvaliteter istället. Vi hade ju ett flertal möjligheter i fem mot tre och ett antal PP där vi inte levererar. Jag är inte orolig trots allt för vi har ett antal bra backar som ska tillfriskna och offensiven kommer att repa sig.

Jocke Lundholm, Linden: Film kommer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.