En lördagsmatch!

Sudret är i Stockholm och på lördagen mötte man Värmdö med gott resultat och imorgon möter man Nacka!

Mikael Erdtman, Värmdö: Jag är nöjd med första perioden och de sista fem minuterna i tredje perioden. Däremellan gör vi knappt inga misstag bakåt men får inte igenom alla 40 skott vi skjuter!! Sudret ska ha en eloge för sitt uppoffrande spel där man kastar sig och täcker skott och kämpar högst hedervärt! Det man kanske är litet ängslig för är att vi mjukat upp gotlänningarna så pass att Nacka får en lätt match imorgon på söndagen. Vi får iallafall inrikta oss på att göra en bättre match på tisdag, i Tumba!
Red: Kul för Milemark som avgjorde matchen på straffar..han som var med i Veckans Studio i förmiddags och sa kloka saker!

Jesper Pettersson, Sudret: -Vi var inte alls med i första perioden. Värmdö var klart bättre i första och vi ska vara glada att de bara står 1-0 . Sen kommer vi in i matchen och de blir en tajt match de sista 2 perioderna. Surt att inte kunna få bonuspoängen men så är det ibland.
Red: Var bor ni när ni är i Stockholm?
JP: -Vi bor på Scandic i kungens kurva. De är där vi brukar bo. Kanonfrukost har de?
……………..

Tipparna då, hur gick det för dem?
Pelle Abrahamsén hade 3/4 rätt, för mycket tilltro till Järfälla! 😉

Felix Karlsson hade två rätt av två på fredagen och skulle casha in 435:- när Värmdö körde över Sudret på lördagen men…så är det med tips, ibland guld, ibland sand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.