Fullspäckad söndag

Ja, för redaktionen var det en fullspäckad hockeysöndag där redigering, rendering och uppladdning av Veckans Studio tagit hela dagen i anspråk då vår Mac-dator får tokspel när så stora filer ska hanteras..men problem är till för att lösas så.. möjligen måste en yngre,mer muskulös Mac inköpas till redaktionen.

Hockeyn då, jo det var sannerligen ett antal överraskande resultat idag:
-Sudret tar återigen poäng på ett övertygande sätt (Södra)
-Bålsta kammade till sig, morskade upp sig..och tog poäng av Järfälla!
-Farsta överraskade alla och slog Rimbo..med nio(9) gjorda mål!!

Coacherna säger så här:

NORRA


Mattias Valente, Wings: -Oförtjänt måste jag säga, kan vara färgad men tycker att vi är det bättre laget i stort sett hela matchen men det handlar om att göra flest mål och det gjorde vi inte idag. Några misstag och ineffektivitet gör att vi får tugga i oss en sur torsk idag. Vi tar med oss det positiva som vi visade upp långa stunder idag och jobbar på att sudda bort de misstagen vi gör.

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Väldigt stillastående och inte alls med i matchen första 10. Sen rycker vi upp oss, börjar göra saker enklare och spelar stundtals väldigt bra. Får två snabba i början av andra, och slappnar tyvärr av lite där. En del chanser åt båda håll, men såklart väldigt skönt när vi får in 4-3. Bara att börja ladda för tisdag nu!


Linus Lennerup, Bålsta: -Jag tycker att vi inte riktigt är med i första perioden, men kommer ut bättre i andra. I första hamnade vi för ofta på fel sida och fick inte tag på pucken tillräckligt. Andra perioden börjar vi bättre och tar bättre beslut men förlorar ändå skotten. De har ett riktigt bra powerplay i slutet som hade kunnat resulterat i mål men mutze var riktigt bra idag. Tredje är rätt händelsefattig och vi gör ett mål med en dump från röda. Sedan ser det ut som att alla bara väntar på ot.Tyvärr fick vi inte extra pinnen men tycker vi likaväl hade kunnat vinna idag.

Christer Westerlund, Järfälla: -Skjuter man femtiotvå skott då ska man vinna matchen på ordinarie tid. Men det är även skönt att vinna på övertid, det tyder på karaktär och bra lagmoral. Men Bålsta gör det bra, grattis till poängen!

Erik Tessmar-Forsgren: -”Idag gör vi en ganska slätskuren match, vi är ganska långt ifrån den nivå vi vet att vi kan prestera på. Men sen tycker jag Haninge är svåra, vi krigar på har mycket bra press i framför allt andra perioden men skjuter totalt 24 skott. Det är alldeles för lite för att vinna matcher i längden.”

Stefan Pettersson, Haninge:   Film kommer på måndagen!
Red: Vi livesände halva matchen som finns att beskåda på Facebook. En otäck knäskada drabbade duktige Hellman i Haninge och redaktionen fick kontakt med honom på sjukhuset där han rapporterar att röntgen visar nån typ av skada men vi avvaktar fler besked senare. Det var en smärtsam skada och även att beskåda, vi önskar snabb rehabilitering!

Jhonas Sjögren, Farsta: -Skön hemmavinst! Efter att ha tappat ledningar till förluster senaste matcher, gick vi som team ihop och var noggrannare och mer ödmjuka inför uppgiften. Viktigt PP i början av andra där vi går från 1-0 till 3-0, där vinns matchen sett på det i efterhand. Ett Rimbo som i början av matchen kom med hög fart genom mittzonen. Detta lyckades vi fånga upp och stanna, vilket gjorde att de samlade Rimboanfallen kom glesare och vi kunde vända spelet högre upp i banan. En riktigt skön seger då hela teamet var med och bidrog. Oxå skönt att se att vi kan lära oss av motgångar, bli bättre och komma ur det starkare än vad vi innan var! Tack till Domarteamet för en väl genomförd match samt funktionärerna som gör matcherna möjliga!

Mattias Lundblad, Rimbo: -Usch…. Har inget mer att säga!

SÖDRA


Film med massor av mål samt spelar- och coach-intervjuer kommer på måndag.


…………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.