Tisdagslunk…med spänning!

NORRA

Fyra högintressanta matcher där tre matcher mycket väl kan sluta med kryss. Bålsta är underdog mot Wings, inget att hymla med.

Vi gör matchen Viggbyholm-Göta till Omgångens Match och livesänder på Facebook!
Vi hade gärna åkt till Åker men vi väntar tills vi får en publikmatch där och en motståndare som är med i East Coast Hockey. No hard feelings mot Flempan men…

Omgångens Gästtippare har ett visst tryck på sig då de senaste omgångarna har gett bra vinst för aktuella tippare.
Vi hälsar Janne Herrström, ordf i Göta, och Mikael Blomdahl, GM i Åker,  välkomna att försöka hitta nycklarna till fortsatta vinster!

Janne Herrström:

Järfälla-Haninge 1
Jag tror Järfälla är väldigt sugna på Alltvåan och med två nyförvärv vinner man mot Haninge som visserligen kommer vara ytterst nära ett kryss.

Wings-Bålsta 1
Tyvärr är det klasskillnad här men..jag tror Bålsta sakta men säkert hämtar sig och kommer trivas mycket bättre i Fortsättningsserien.

Viggan-Göta 2 (LIVESÄNDNING)
Ok, ett tips från hjärtat och jag vet att Viggan är väldigt bra. Jag tror ändå att våra spelare vill visa upp att man blir bättre och bättre. Min egen son Conrad som kommit hem från Väsby har nu hittat rätt och bör tillföra några skott mot mål, tycker jag. Egentligen borde man gardera med kryss men…hjärtat vägrar spela emot laget!

Iron-Farsta 1
Jo, jag vet att Farsta kommit igång nu men man är nu i Iron-land en tisdagkväll och det har sina sidor… Iron tar hand om alla poäng!

 

SÖDRA

I södra serien kan man anta att det blir lättare att tippa men…håller Tumba och Flempan med om att bli kallade underdogs?

Mikael Blomdahl:

Tumba-Linden  2 (2-5)
Linden är inne i ett flow nu, alla 4 kedjor kan leverera och verkar ostoppbara med Ruotasaari i spetsen.

Nacka-Värmdö 1 (5-3)
Nacka ser jag som favoriter, ett jämnare lag som bör vinna om de får stopp på Ahlinbröderna.

Å/S- Flempan 1 (4-2)
En match som vi ska ta, men Flempan lär inte ge upp så lätt, numera med 3 gamla Åkerskillar i laget. Men vi har Usov och Mago som är riktigt heta just nu som lär visa vägen till en vinst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.