Tisdagsresultaten

Jahaja, det händer litet grejer resultatmässigt men topplagen håller emot och streckstriderna består.

Våra gästtippare Kenneth Andersson och LG Jansson tippade bra men..inte alla rätt! LG Jansson prickade dock in resultatet Nynäs-Nacka helt rätt, 2-3 på straffar!!! Karln har tydligen sett en och annan match tidigare.

NORRA

Stefan Pettersson, Haninge:
-Är nog bäst om jag håller mig kortfattad idag. 3p?

Mattias Lundblad, Rimbo:-Ja du… Hockey pesten härjar i Rimbo.! Kommer till spel med 12 ordinarie spelare. Har en gameplan som vi följer i 55min.. 5 dåliga i mitten av första där Viggan straffar oss hårt..Vi visar bra moral och kämpar som f. Och är nära och nästan värda poäng….Nya tag på fredag!!

Tim Johansson-Bräck: -En bra period, sen blir vi för bekväma. Slutar spela klart situationer och gör det för svårt för oss själva. Skönt med vinst, men det finns saker att jobba på.

 

Alex Holst, Farsta: -Sur förlust! Vi får skylla oss själva eftersom vi tar så många onödiga utvisningar.
Gratulerar Bålsta till en välförtjänt seger. Hockey är en fysisk sport!

Linus Lennerup, Bålsta:-Jag tycker att vi gör 35 minuter bra, men sista 25 känns nervösa.
Första perioden blir väldigt ryckig då vi får en massa utvisningar och sen får dem några också så blir inget flow.
Andra perioden åker de på en massa utvisningar och jag tycker vi har bra tempo och de hänger inte riktigt med oss där. Sista fem i andra har vi det tungt men blir räddade av Mutze i kassen.
Tredje perioden tar Farsta över helt men vi reder ut det till slut.
Jag tycker att det är rättvist att vi vinner idag och riktigt skönt med första trean!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-”Idag är vi inte påkopplade för fem öre i första perioden. Underläge 2-0 var helt enligt matchbilden. Andra är klart bättre trots att vi börjar med att släppa in två, vi gör sen fyra raka mål och får Wings i gungning.
I tredje är det ställningskrig och tillslut drar Wings det längsta strået. Riktigt tungt men Wings är riktigt bra.”

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Ja idag var det total vilda western. En match med flera ansikten som man kan utläsa av matchhändelserna, vi gör en bra första mot ett blekt Göta.
Göta gör en ok andra mot ett katastrofalt Wings. Vår andra period idag är vårt lägsta märke i år, ingen närvaro eller energi alls. Tredje löser vi på ett bra sätt även om det var klart spännande på slutet.  Stark moral att vi komma tillbaka.
3 sköna pinnar tar vi med oss?

………..

SÖDRA

Niklas Flodin, Åker: -En skön lagseger ikväll, alla bidrog och då är vi svårslagna. Linden började matchen bäst och tog också ledningen tidig, efter deras ledningsmål höjer vi oss och första perioden slutar 2-2.
I den andra perioden är det vårt boxplay som visar vägen, vi spelar lite ovårdat det leder till en massa utvisningar. Men ett bra boxplay gör att vi vinner perioden.
I den tredje perioden spelar vi smart och kan stänga matchen, vilket känns väldigt skönt då vi haft lite svårt att stänga matcher tidigare under säsongen.  Återigen, en riktigt lagseger!

Jocke Lundgren, Linden:  -Jag får gratulera Åkers till 3:an. Mycket utvisningar, matchen avgörs i special teams.
Vi fick ingen ordning på PP idag vilket bidrog till att Åkers skapade bra energi i laget genom att döda vårt PP. Annars så skapar vi en hel del bra lägen , tror vi skjuter närmare 50 puckar, Krigholm gör det riktigt bra i deras kasse . Egentligen är vi inte jättebesvikna , det låg lite på lur, vi har svackat lite den sista veckan vilket känns helt naturligt när vi vunnit 8 raka. Åker krigar på ordentligt och vi var inte riktigt på plats med samtliga lirare i kväll . Nya tag på fredag //

Robert Spath, Nynäs: -Var ingen välspelad match från vår sida men  bra att vi gav inte upp när vi låg under 2-0 i tredje perioden. Bra gjort att kämpa tillbaka till 2-2 och rädda en pinne.

Kjell Svensson, Nacka: -Hej, vi spelade första två perioderna bra vi tog inte vara på målchanser. 3:e perioden kom Nynäs ikapp vi gjorde en sämre 3:e period och Nynäs tog över men till slut lyckades vi vinna på straffar.

FILM KOMMER UNDER ONSDAGEN

Mikael Erdtman, Värmdö: Vår vinst stavades…tålamod. Vi följde vår gameplan och det betydde att vi malde ned dem till slut. En lagseger där ändå målvakt Nilsson gladde sina lagkamrater och Olsson och Tezenos gör mycket bra ifrån sig idag. Ambitiösa killar med vilja att bli bättre hela tiden. Fredrik Wallman slit i det tysta är också imponerande. Men, laget är vinnaren! Vill säga att Flempan har en bra gameplan också men..de har inte riktigt kondition för att fullfölja den.

One thought on “Tisdagsresultaten”

  1. Jocke Lundholm: om det ”låg lite på lur” – gör något åt det som coach! Om ni inte är jättebesvikna i en derbytorsk mot Åkers – ja, då märks det hur ihopvärvade både spelare och ledare är, inga som brinner för klubben direkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.