Dags att tippa Fredagsmyset!

Yes, det är dags för fler sköna matcher och nu är det ingen tid för lek om man vill spela i Alltvåan.

I Norra är kanske Göta favoriter mot Bålsta men sen…är det stor risk för kryss. I förra omgången var samtliga matcher uddamålsvinster, eller uddamålsförluster om ni så vill!

I Södra är det också kryssvarningar även om Värmdö har så dålig statistik i Smehallen att de inte vill prata om det! 😉
Tumba har säkert Alltvåa-ambitioner liksom Nacka som möter formstarka Åker. Nacka har alltför många goda spelare på frånvarolistan för att man ska tro på vinst men…de skiter nog i vad en del gamla gubbar tror!! 🙂

Omgångens Gästtippare är vår egen vaktmästarhockeynördexpert Fredrik Tjulin som redaktionen träffade på Gröne Jägaren för en arbetslunch i tippandets tecken. Vi var de enda gästerna på restaurangen!!?? Väldigt bra mat ändå.

Så här tror Tjulin att det går:

 

NORRA
Rimbo-Iron X

Rimbo saknar troligen en hel del folk vilket öppnar upp för Björklinge. Iron är desperata efter fler poäng så..

Wings-Haninge 2
Helt jämnt men Haninge har vunnit samtliga bortamatcher så det har betydelse. Sen har ju Trånkan-importerna vaknat till där Victor Dahl gjorde 4 (!) mål sist!

Bålsta-Göta 2
Dåligt odds på Göta då Bålsta ändå tog poäng sist medan Göta kammade noll. Nu är ju Göta 11p bättre än Bålsta, med en match mer spelad, och visst är Göta favoriter. Spännande ändå att få se om det syns några blodade tänder i det gröna laget på fredagskvällen?

Viggan-Järfälla X
Kunde inte motstå det fantastiska oddset på kryss här och coach Westerlund säger att de ska vinna trots två avstängda spelare och några med halsont.
-Vi kan få in nåt lån från högre divisioner också, låter Westerlund segervisst!
Kryss blir bra.

 

 

SÖDRA

Linden-Värmdö X
Linden är kanske litet ur form efter alla segrar och Värmdö vill inte tokförlora ännu en gång i Smehallen. Värmdöanfallarna är bra igång nu

Tumba-Nynäs 1
Här får man väl på skallen som Nynäs-bo men jag tror faktiskt att Rådbjer manar på sina killar rätt hårt för att närma sig strecket. Några bra killar är dessutom frånvarande i Nynäs så jag ger poängen till Rådbjer.

Nacka-Åker X
Nacka såg rätt bra ut mot Nynäs och även om man inte får tillbaka några sjuka/skadade spelare tror jag den lilla hemmarinken är en bra faktor för att rycka åt sig minst en poäng. Åker gjorde ju en bra laginsats mot Linden i ett derby men kan man mobilisera samma kampvilja mot Nacka på en fredagskväll?

 

 

Glöm inte gå in på Nordic Bet och tippa du med! Klicka på bannern här bredvid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.