Helgens hockey!

Det har spelats hockey på Gotland där coacherna säger så här:


Mikael Erdtman, Värmdö: -Sudret gör det bra, de har ett mycket bra försvarsspel och vi lyckas inte riktigt dyrka upp det. Vill inte skylla på något men förutsättningarna fram till match är ju väldigt ovana för många av oss, båtresa, lång väntan mm.
2p får ändå anses som godkänt eftersom Sudret är bra här på hemmaplan, inget snack om den saken.


Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! Sudret är alltid tuffa och framförallt på hemmaplan. Det var en jämn och tajt match där båda målvakterna gör mycket bra ifrån sig. Vi gör dock en stabil insats defensivt och tillsammans med Filip i mål som håller sin andra raka nolla så känns det skönt att åka hem med 3 poäng och ännu ett steg närmare alltvåan!

Gästtippare Anders Björk, Linden uttryckte sin besvikelse över ett enda fel i tipset så här: -Sjukt bitter på Rådbjers gäng. Spricker på min femling där….jobbar in krysset Sudret- Värmdö men Uffe levererar inte. Svårt o släppa denna så jag önskar revansch på tippning i Alltvåan….?

……………………..

En ”extra” omgång i Norra på söndagen slutade så här:


Stefan Pettersson, Haninge: -Torsk 1-4

Erik Tessmar-Forsgren,Göta: -”Ikväll var vi riktigt starka. Hela gruppen hade bestämt sig att alla tre poängen skulle hem till Bromma.  Jag tycker vi för matchen och är riktigt bra ”påkopplade” i 60 minuter”.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! Skön vinst…Har tre backar till start i dag…Får möblera om i hela laget..Starkt av grabbarna att lira hem 3pinnar!!!

Alex Holst, Farsta: -Grattis Rimbo till Sveriges bästa vatten. Man blir
– Starkare
– Snabbare
– Smartare på isen.
Tack till materialare, busschaufför, funktionärer, domare och föräldrar som gör att vi får möjlighet att utöva sporten ishockey.


Christer Westerlund, Järfälla HC: -Skönt att vi kom tillbaka efter Wings matchen vi borde nog vunnit med mer mål idag. Men en dag på jobbet och tre poäng.

Linus Lennerup, Bålsta: -Första perioden är rätt jämn och vår bästa period i matchen.
I andra och tredje gör vi inte jobbet tyvärr. Vi vinner tredje vilket är starkt och även om Järfälla skjuter mycket så har de inte allt för många vassa lägen så skottstatistiken berättar inte hela sanningen.


Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Vi dök inte upp idag. Wings är bra, inget snack om det. Då kan man inte ha den inställningen och bli så stillastående som vi blir idag.

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Idag är det svårt att väga sina ord, det vi gör under två perioder idag är riktigt bra, bra fart där ute, vinner mycket puck högt och vi är effektiva, vi leder skotten med 7-42 efter 40 spelade minuter. Sista 20 spelas mer eller mindre bara av.
Vi satte tonen på denna tillställning från första nedsläpp och gav aldrig Viggan någon chans att vara med. Vi skall inte dra för stora växlar av denna tillställning men 3 pinnar idag och 9 pinnar denna vecka är vi nöjda med. På tisdag är det match igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.