Fredagsrysaren blir nu tisdagsskräcken!

Ja, i Norra serien är det inte över, streckstriden lever där Rimbo fortfarande är över strecket trots förlust idag mot Haninge. Göta behöver två poäng mot Viggbyholm på tisdag och Järfälla måste vinna över Haninge samt att Göta bara får ta ett poäng mot Viggan.

Haninge blev ikväll klara för Alltvåan genom sin vinst över Rimbo och det måste vi hylla dem för, ett rookiegäng som samlats för spel..i somras! Well done, boys! 🙂

I Södra serien gjorde Värmdö processen kort med Nynäshamn och släckte deras hopp om spel i Alltvåan. Linden, Nacka, Värmdö och Åker är klara för spel i Alltvåan….om inte..Tumba vinner mot Linden och Åker förlorar mot Sudret och Flemingsberg!!!

Våra tuffa gästtippande tjejer som tippade med så härlig entusiasm gick alla bet ikväll, tyvärr. Vi kommer ge dem en chans till bestämde redaktionen vid ett sent möte ikväll.

Coacherna då? Jodå, de har som vanligt messat in sina kommentarer till oss så ni får reda på hur de känner sig efter sina segrar och förluster…ganska remarkabelt, va? Har vi någon annan sajt där coacherna gör samma jobb? Vore kul att få veta..

NORRA

Mattias Lundblad, Rimbo: -En bra match av oss där vi inte lyckas utnyttja våra lägen. Haninge är effektiva. Tung förlust..!
Bara sitta och se på och… hoppas på tisdag… ?

Stefan Pettersson, Haninge: -Vi känner en stolthet över grabbarna som gör en riktigt bra bortamatch idag när det är skarpt läge. Ett helt nytt lag och vi är klara för alltvåan med en omgång kvar, starkt måste jag säga. Nu fortsätter resan!

Christer Westerlund, Järfälla:-Hej
Sammanfattning:
Göta/Traneberg..
1. Åker mer skridskor än vi
2. Tackar mer än vi
3. Jobbar hårdare än vi
4. Sätter sina chanser bättre än vi
Allt detta gjorde det att dom vann matchen
JAG ÄR JÄTTEBESVIKEN ÖVER VÅR INSATS IKVÄLL!
…men vi har chansen att spela i alltvåan. Grattis för det!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -”Idag gör vi en riktigt bra match tycker jag. Självklart har vi perioder i matchen som är sämre men då klarade vi oss via uppoffrande spel och en riktigt bra målvaktsinsats. Riktigt kul att vi fortfarande har chansen inför tisdag.”

FILM KOMMER…

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Farsta kämpar på jäkligt bra, speciellt med tanke på att de bara kommer till match med 10 utespelare. Hade inte varit orättvist om de lyckats få med sig en pinne. Vår insats är tyvärr inte på en acceptabel nivå idag. Men en vinst är en vinst, oavsett.

Alex Holst, Farsta: -Ja vad ska man säga, vi kommer till start med 10 ute och 2 slipsar.12 man på frånvarolistan.
Så riktigt bra jobbat av er som drar på matchstället idag. Sedan tycker jag att vi lika gärna kunde fått med oss poäng hem.
Tackar Viggbyholm för trevligt bemötande och domarteam.
@korduner – Stort sportmanship efter??

Linus Lennerup, Bålsta:-I första period sitter vi kvar i bussen.
Andra period tar vi över mycket av spelet och att perioden slutar 2-2 är ett mysterium då vi hade lägen för att göra 7-8 mål skulle jag säga.
Tredje fortsätter med att vi har spelövertag, men misstag kostar oss poängen idag och det här är en match då vi ska vinna.

………………………..

SÖDRA

Uffe Rådbjer, Tumba:  4.34 i 1a per. 1-0 till oss.
Ful tackling med ambulans till sjukhus för en av våra backar tenderar i 2 min utv.  Boarding. ??
Våran back lägger puck över sarg 2 min. Konsekvens??
Vi lekte med dom helt enkelt. Jag är lite arg. Trevlig Helg.

 

Robert Spath, Nynäs: -Hej, tyvärr känns som vi släpper till lite för enkla mål och har otroligt svårt att själva  ta vara på dom målchanser vi skapar. Finns en del att jobba på inför omstarten i fortsättningsserien.

Mikael Erdtman,Värmdö: Vi vinner idag för att vi gör en bra laginsats och trots att vi saknade ett flertal spelare och dessutom  testade en ung lovande målvakt, Oskar Lindeson, så gör vi en väldigt stabil insats..en laginsats. Vi ledde med 6-1 i början av tredje perioden och var kanske litet avvaktande då Nynäs kämpade hårt för att ändå försöka komma ikapp.

Kjell Svensson, Nacka:-Tjena Pelle, vi pratar före matchen hur viktigt det kommer vara att spela disciplinerat och hålla dom på utsidan, efter 60 minuter spel tycker jag vi gjorde det riktigt bra! Det är en lite stökig match men vi visar att vi har kapacitet att slåss med de bättre lagen.  Nu siktar vi på en bra avslutning och sedan ska det laddas för alltvåan!

Jocke Lundholm, Linden: -Hej på dig.
Idag gick vi pumpen, kunde ha gott hur som helst.
Det var jämt, helt klart den mest tempostarka och fysiska matchen vi lirat under seriespelet.
Så vi gratulerar Nacka och ser fram emot revanschmöte i alltvån//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.