Idag startar ALLTVÅAN!

Ja, det är säkerligen med visst välbehag klubbarna i Alltvåan kommer till första omgångens spel. Varför? Well, man kan koncentrera sig på att försöka spela så avslappnat och bra man bara kan utan att riskera nån ”satans” nedflyttning eller nedåtkval.
Även om man saknar en del spelare inför denna omgång eller för den delen i ett antal matcher, så är det ju så att Alltvåan spelas i tre rundor så det finns chans till återhämtning under seriespelets gång, som pågår ända till 26 februari!!

Hur kommer detta att sluta då? Ja, man kan ju anta en massa saker med tanke på grundserietabellens slututseende men…kommer det inte att ske en del trupprörelser framöver som ändrar förutsättningarna? Jo, vi tror det.

Linden och Wings blir favoriter till topplaceringarna men sen är det lika osäkert som vår egen regeringsbildning…man har ingen aning om vem som hamnar var!!

En som tror sig veta hur första omgången slutar är omgångens Gästtippare, ett genuint Wings-fan, Obba LaLobba, som är drivande i fanskaran 99:ers,”Vi som inte är helt 100″.

ObbaLaBobbas Tips:

Värmdö-Nacka X (4-4, Nacka vinner under OT)

Man måste ha ett kryss med och känner att denna matchen är mest lämpad för det. Nacka med ett ungt lag, men med ettan rutin i tröjorna, tar segern under OT.

Viggan-Göta 1 (5-3)

Viggan som har seriens namnstarkaste lag på papperet, har blandat och gett lite under hösten. Kan Tim få alla på tå, så bör man vara ett topplag i denna serien. G/T har imponerat på mig under hösten. Men det kommer inte räcka till poäng mot Viggan.

Linden-Haninge 1 (6-2)

Linden är ett lag som satsar helhjärtat för att nå hockeyettan och har ett bra lag. Tror inte att Haninge, trots en bra höstsäsong kan sätta emot. En klar och säker 1:a.

Wings-Åker 1 (7-2)

Ifrån en darrig start till dominans utav seriens andra halva, bör detta vara omgångens säkraste/lättaste match att tippa. Det enda som Åker kan göra är att stänga mittzonen. Får Wings komma med fart så kommer målen att trilla in. Grabbarna och ledningen har dock en stor press på sig, för alla supporters kräver en snabb tillbaka-flytt till HockeyEttan. Kan man hantera detta?

  

För Obba LaLobbas skull sänder East Coast matchen mellan Wings och Åker, med start 19.15!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.