Händelserikt Fredagsmys!

Jaha, topplagen i Alltvåan ligger kvar i sina vinnarhål och Rimbo tycks vara ohotade i sin jakt på en PlayOff-plats.

Redaktionen såg Värmdö ta två väldigt tunga poäng av Linden och vilken bra match det var!! Linden är riktigt tunga med ett säkert spel och sköna avslut men..Värmdö visade ett riktigt stort hjärta och när mv Lindersson hade en magisk kväll så jämnades oddsen ut. Efter Lindens övertag i två perioder såg helt plötsligt Värmdö ut som det hetare laget och man kunde vinna i OT! Riktigt bra valuta för entré-pengarna.

ALLTVÅAN

Ludde Zettervall, Haninge: -Tjenare Pelle! En match som har många olika sidor, vi gör vad vi behöver för att ta tre poäng men inte mycket mer än så. Skönt att få vinna 2019 och det ska vi fortsätta med. Tack för ikväll.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Haninge är bättre än oss ikväll så resultatet är inte så mycket att orda om. Vi har haft en hel del utmaningar denna vecka men bortser man från den andra perioden mot Nacka i tisdags så har spelarna krigat på riktigt bra! Nu ska vi samla ihop laget och göra oss redo för nästa vecka, känslan är att vi blir svårslagna på tisdag.

FILM med coachintervjuer kommer..

 

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -De ville mer, vann fler närkamper, var hetare och åkte mer skridskor än oss idag.

Kjell Svensson, Nacka:

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:  Tjena Pelle. Ett tydligt steg framåt för oss. Wings är bättre men jag tycker ändå vi ger dem en bra match. Grabbarna jobbar verkligen och jag vill ge dem en stor eloge. Vår situation med flera spelare som lämnat och nu dessutom tunga pjäser avstängda och skadade testar oss verkligen som grupp. På tisdag ska vi ge Åkers en riktigt tuff match!

Mattias Valente, Wings: -Skön vinst, även om spelet lämnar mer att önska så lämnar vi mossen med en bra känsla idag.
Första perioden är inte bra, vi spelar bara på utsidan utan fart.
Den andra gör vi bra och sedan kontrollerar vi det hela vägen hem även om GT trycker på i slutet när de lyfter målvakten.
Nä vi måste upp i nivå inför fortsättningen men 3 pinnar tar vi med oss ikväll.

 

FORTSIS

Mattas Lundblad, Rimbo: -Tjena! I dag är vi inte så bra! Får inte upp tempot i vårt spel och överlag för dålig arbetsinsats!! Ändå starkt av laget att vända underläge till 2p. Trevlig helg!

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. Surt sa räven en tung förlust i en bra hockey match i högt tempo. Vi förlorade matchen  med en offensiv utvisning.. Tumbas PP mycket bra men nu gäller det att ta nya tag.

Uffe Rådbjer, Tumba: Nä du, kanske en av våra sämsta matcher sen jag kom till a-laget. Bara en kraftig kämpaseger.

Alex Holst, Farsta: -Bra anfallsvilja från oss igår, nästan för bra då vi blev straffade i omställningsspelet. Tycker vi maler ner Bålsta över 60min.
Sedan måste jag ge domarna kred!! Bålsta får en felaktig 6 man. Där domarna sedan ändrar beslutet och väljer att spela 5-5. Starkt beslut!!
Vi jobbar på, trevlig helg!!

Linus Lennerup, Bålsta:

 

One thought on “Händelserikt Fredagsmys!”

  1. Den där Rådbjer i Tumba en jävla galenpanna! protesterar mot varje utvisning . en ful krosschecking i slutet av matchen som hade kunnant kostat ett par framtänder då står karljäveln och tokvrålar för deras spelar blir utvisad !!!!!!!!!Du är ju för fan en skam för idrotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.