Tisdagens resultat

Redaktionen fick uppleva en riktigt bra Hockeytvåamatch i Folkets Hall, Nynäshamn. Vi livesände och hade massor av tittare! Kul!
Nynäs tog kanske litet oväntat tre poäng men det var rättvist. Rimbo hade svårt med detaljerna medan Nynäs såg ovanligt säkra och stabila ut.

I Märsta körde Wings över Värmdö och där filmade målvaktstränaren Alexander Hamberg. Hans film av målen och vår Highlightsfilm kommer upp imorgon onsdag.

ALLTÅAN

Jocke Lundholm, Linden:-Tjena mors. Vi nöjda med att vi kunde studsa tillbaka efter 2 poängs tappet i Värmdö.Idag snackade vi innan om att vi senast hade en hel stopp i spelet vilket vi inte vill ha, idag var det något helt annat, vi hade stundtals riktigt bra flow i spelet.
Vi kommer ut bra och får utdelning. Matchen blev ganska avslagen efter att vi gjort 3 baljor i första.
Viggan krigade på utmärkt trots att dom hade lite folk med sig.
Nu börjar vi förbereda oss inför fredags matchen hemma mot Nacka, vi ser verkligen framemot emot matchen och hoppas det dyker ner en hel del publik till Smehallen.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:-Kämpar på rätt bra under hela matchen idag. Skador och sjukdomar gör att vi bara får med oss 13 utespelare, vilket gör att vi inte inte riktigt orkar behålla skärpan i 60 minuter. Vi tar ändå med oss en del positiva aspekter och ser fram emot fredag istället.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Vi var minst sagt trögstartade idag, vilket egentligen är ganska logiskt då vi hade ett gäng spelare tillbaka i laguppställningen efter frånvaro. Göta är lite bättre än oss i första och andra perioden, sen är vi mycket bättre än Göta i tredje perioden. En bra period räcker sällan och det fick vi erfara idag. Det är bara att blicka framåt, 3 poäng till kvalplats känns inspirerande!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Ja, det var skönt. Jag tycker vi gör det bra, vi har bra kontroll i första och andra perioden. I tredje går vi lite på knäna men Samuel i målet som vi plockat upp från J20 är riktigt bra.

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle, en ganska så rörig match med mycket utvisningar. Vi är ruggit effektiva i första period och resten känns mer som en transportsträcka! Ett stort tack till Filip i målet som har några riktigt fina räddningar och håller oss med i matchen fast vi kanske slarvar ibland.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! En riktigt dålig första period som tyvärr straffar oss idag. Nya tag på fredag!

Mattias Valente, Wings: -Tjena, 10-0, tänk om vi hade varit strukturerade ha ha ha
Tre ny poäng hemma i backen känns bra.
Vi gör det ok mot ett blekt Värmdö där vi kontrollerar tillställningen från start till slut.
Skoj med tvåsiffrigt, hållen nolla och produktion på alla 4:a kedjor. Nu laddar vi för fredag och ny match.

Mikael Erdtman, Värmdö: Grattis till Wings, de spelade som vi trodde men vi kunde ändå inte stoppa dem. Måste ju nämna att vi saknade sju man, bl.a alla ordinarie backar. Det insjuknade folk på träningen igår så jag hoppas det inte blir värre framåt fredag.
Tråkigt då vi verkligen var på gång igen…nu är vi tillbaka i gruvan.

FORTSIS

Uffe Rådbjer, Tumba:-Man får tamejfan inte vara glad en hel match.
Totalt spelar vi ut Iron i 1a och leder med 4-0 i underkant. Går in och ger beröm till det enkla och fartfyllda spelet. Kommer in i andra och Gör allt fel, 10- 23 i skott o räddas av mv. Samma händer i 3dje och ännu mer katastrof, tar inget ansvar och ger Iron hela mitten i f-zon och dom klappar in mål efter mål.
Blir svårt och somna idag igen.  SKIT

Robert Spath, Nynäs: -Bra första period från vår sida, där vi kunde gjort ett par mål till. Hela andra satt vi i utvisnings båset och fick jobba box play för hela slanten. Tredje var tätt och tufft där vi krigade till oss segern.

Mattas Lundblad, Rimbo: FILM KOMMER

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle
Skönt med en vinst tycker vi hör en stabil insatts under tre perioder
Nu gäller det att fortsatta på samma linje
Mvh Christer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.