FREDAGSMYYS!!!

Ja, nu är det matcher i båda serierna och om vi tittar på Alltvåan först så är det åter magiskt spännande med matcher som känns
otroligt spännande i kampen om fyra första platserna.
Wings, Nacka och Linden känns ju starka men ingen match är helt klar på förhand… ingen.
Viggan ligger nu på den jobbiga fjärdeplatsen som Göta hamnade på i fjol och där Värmdö kom upp underifrån och nästan tog sig ända till Hockeyettan!! PlayOff är nervöst.
Haninge, Åker, Göta och nu även Värmdö hinner ställa riktigt svåra frågor till Viggan om fjärdeplatsen, det är många omgångar kvar!!

Linden har skramlat med alla tunnor man har i Eskils och tänker slå publikrekord!! Åker som kanske inte är i full slag än då man precis fått tillbaka några forwards från skadelistan men ännu har toppbackar på samma lista. Kan Åker chocka ändå?

Wings bjuder på ännu en toppmatch och hur tacksamma ska inte fansen vara nu när laget bjuder på topphockey och man kanske känner doften av Hockeyettan ända in i den fina cafeterian i Pinbackshallen.

Värmdö tar emot Göta i ”bottendramat”  där Värmdö fått sprutt på sina grabbar igen och även Göta chockade ju sist, man plockade poäng av Nacka och det kunde blivit fler än bara ett. Helt öppet hur det ska sluta men låt oss vara överens om att båda vill spela PlayOff i år igen!!

Viggan då? Jo, de verkar ha bättre form än Haninge just nu men…är det en garanti för att spela en etta? Tror att Pettersson och Zetterlund jobbar hårt på att komma i form igen. Viggans Patrick Notan Nordström är ju tillbaka efter rehab och hans poängskördande är ju ytterst viktigt för Viggan.

Fyra mycket sevärda matcher, tror vi.

Vad säger vaktis?

VAKTIS:
Äh, måste få vinna nån gång. Snikodds men hoppas att det håller för en gångs skull.

 

FORTSIS

Har ni kollat tabellen? Bålsta släpar efter men sen…!! Rimbo leder med 6p före Flempan som bara är 3p före åttan (!) Farsta!!!
Det är fantastiskt tajt!

JÄRFÄLLA-RIMBO: X
Två lag i svacka just nu så krysset känns naturligt, Järfälla är omöjliga att tippa.

BÅLSTA-TUMBA: X
Skulle inte förvåna mig om det blir delad pott ändå. Båda klubbarna ger svajigheten ett ansikte, bra spel dåliga resultat.

FARSTA-FLEMPAN: X
Kanske inte ett derby men för en norrortsvaktis känns det så.
Måste bli delad pott.

IRON-NYNÄS 2
Såg Nynäs mot Rimbo på webben, kommer man upp litet till den nivån så blir det tre poäng.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.