Oj, tisdagsresultaten blev överraskande!

Oj, nu är det verkligen drag i serierna efter kvällens drabbningar.

I Alltvåan seglar Wings iväg i toppen och nu är helt plötsligt både Linden och Nacka indragna i streckstriden om fjärdeplatsen..såg vi det komma för några omgångar sen? Exciting!
Haninge tar 3p av Linden och Värmdö tar 2p av Nacka!!! Roligt att vara underdog ikväll..

I Fortsis har Flempan tagit över förstaplatsen och är i nuläget på PlayOff-plats….såg vi den komma för några omgångar sedan?
Tre lag på 20p och Järfälla med 3p mindre kan vara ett hot mot dessa men samtidigt kan man, vid förlust i nästa omgång, vara indragen i streckstriden om att få kvala sig kvar i Hockeytvåan! Tumba och Iron har 14p och ÄR indragna i denna sura tabellplats som just betyder nedåtkval…betänk att Gnesta och Spaif knackar på källardörren underifrån och kommer inte bli roliga att tampas med!!

ALLTVÅAN

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Dagens match får vi nog sätta på kontot för hedersamma förluster. Jag är nöjd med matchbilden, det var väntat att Wings skulle ha mycket puck och åka mycket skridskor. Vår plan var att hålla dom på utsidan och att vi skulle ha ett starkt powerplay vilket vi lyckades med under stora delar av matchen. Tyvärr så lyckas vi inte hålla undan i tredje perioden, trots ledning en bit in i perioden. Det hade såklart vart skönt att få med oss minst en poäng som ett betyg på en helt ok prestation, vi får ta det nästa match istället!

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Idag var det både höga toppar och djupa dalar. Vi pratade innan matchen om att hålla hålla en hög stabil nivå i 60 minuter vilket vi inte lyckas med idag. Till tredje perioden rycker vi dock upp oss och gör det som krävs för att vända och vinna vilket är väldigt starkt gjort utav grabbarna och för det ska hela laget ha en stor eloge. Nu tränar vi på och laddar inför sista vändan som drar igång på tisdag. (Jens Eriksson coachade)

Ludde Zettervall, Haninge: -”Hej igen Pelle! En riktig kämparseger idag! Samtliga checkar in och bidrar till tre otroligt sköna poäng, när vi gör det är vi svårslagna. Nu laddar vi om batterierna och tränar lite hårdare i veckan så ska vi ge Arlanda en match nästa vecka. Stort tack för ikväll”

Jocke Lundholm, Linden: Film kommer..

Kjell Svensson, Nacka:

Mikael Erdtman, Värmdö: -Jag är stolt och glad över mina killar som följer vår gameplan. Jag har nu bara fyra backar då en back gick till…Nacka idag. Lindersson i målet hyllades rättvist men själv tyckte han det var en enkel match då försvaret tryckte ut Nackas spelare efter sidorna och han behövde bara mota vinkelskott!!
Vi fick spela BP i OT men backen Stjärnfeldt avgjorde när vi blev fulltaliga, vilken insats av honom..och hela laget. Riktigt roligt med fjärde raka vinsten. Laget blir alltmer sammansvetsat.
Backen Emil Andersson täckte skott med ansiktet!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Vi gör en ok insats, men det är inget snacka om att Viggan är de som är mest värda de tre poängen.Deras skicklighet blir skillnaden ikväll. Vi krigar och visar bra hjärta, men idag hjälpte det inte.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -Tycker gör vi gör en bra insats rakt igenom idag. Blir lite trötta och tappar tempo stundtals, men håller ett varierande anfallsspel samtidigt som vi gör mycket bra i försvarsspelet också. Finns alltid förbättringspunkter såklart, men tar med oss främst det positiva. Tycker Göta krigar på bra, och hade kunnat få in nån balja till med lite rätt studsar. Alltid skönt med 3 poäng!

 

…………………………..

FORTSIS

Mattas Lundblad, Rimbo: -Tjena! Återigen kommer vi inte riktigt upp i vår nivå..Men möter ett Iron som är bra. Spelar med hög fart matchen i genom.. Nya tag på fredag!!!

Robert Spath, Nynäs: -Vi hade bra tryck på Farsta under i stort sett hela matchen. Dom hade bara 12 spelare med sig idag.  Sett till antal skott skulle gjort några mål till men deras Mv gjorde en bra match.

Alex Holst, Farsta: -Om vi ska undvika nedflyttning så kan vi inte ha 11 spelare frånvarande.
De spelare som är på plats försöker men orkar inte.
Nynäshamn spelar smart fult på hemmaplan och kommer undan med det, så hatten av.
360 minuter och 18 poäng att spela om, det är långt kvar innan denna serie är slut!

Linus Lennerup, Bålsta:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.