Tisdagskamper i i snöyran

Håll tillgodo med några av de härliga människorna i Hockeytvåan Östra!

ALLTVÅAN

Ok, Den här omgångens stora fråga blir….ska Värmdö kratta gången för Haninge, och slå Viggbyholm? Men kan verkligen Haninge slå Wings så att den krattade gången blir gångbar?

………………..

Linden tar iallafall emot jumbon Göta och man nog ana att spelarna fått sig en dos av skridskoåkning och detalj-gnuggande efter den mindre bra insatsen mot Haninge.
Mats Morell, lagl i Linden: -Många sjuka/skadade tyvärr, tur vi har bred trupp. Vi har tränat på bra så det ser ok ut. Nygammal spelare in Alexander Lundström från Åker, slutat har Eric Yngve pga. knäskada och mycket jobb. 6 st borta pga sjukdom/ skador.
Erik Tessmar-Forsgren i Göta: -Tjena, jo men vi är i stort sett full trupp. Fyller på med ett par juniorer ,högst troligt. Vårt recept för vinst är att vara effektiva och spela ett tight försvarsspel!

……………….

Nacka tar emot Åker och bortalaget  gjorde en hedervärd insats mot serieledaren sist så Nacka lär väl få kämpa ordentligt för att behålla tabellplaceringen.
Calle Olsson, ass i Nacka: Det jag vet är att Viktor Thomasson förmodligen saknas. Segerreceptet blir att förbättra det som inte riktigt klickat i alltvåan: första perioden samt pp/bp
Niklas Flodin i Åker: Tjena, jag ska klippa och klistra lite ikväll så jag tror att det löser sig.
Segerreceptet har vi eftersom vi slagit Nacka 2 gånger under säsongen. Känns som att vi måste tighta till defensiven om det ska bli vinst imorgon.

……………….

Wings har nu ett stort försprång som serieledare och tar emot Haninge som slog Linden sist. Allt kan hända!
Mattias Valente i Wings: -Tjena, Vi har det ganska bra tycker jag, Simons och Friberg skadade, Wahlgren och Nilsson sjuka.
Men vi startar på 4 kedjor och tre backpar som vi oftast gjort. Segerreceptet är hemligt?
Ludde Zettervall, Haninge: Tja Pelle! Några frågetecken inför imorgon har vi. Men så är det alltid och det är vi på plats som måste göra jobbet. Segerreceptet imorgon att göra fler mål än motståndarna. Ha en trevlig kväll!

……………….

Viggan som tar emot Värmdö vill inte att Haninge eller för den delen Värmdö heller ska börja nosa dem i baken så man lär nog ge allt för att försprånget man har till Haninge, 6p, ska förbli intakt.
Tim Johansson-Bräck i Viggan: -Viktor Thim fortfarande skadad. Ludde Ekman saknas imorgon också. Annars har vi de flesta tillgängliga. För vår del handlar det om att fokusera på rätt saker, ha rätt inställning direkt och hitta enkla vägar ur egen zon. Vi är ödmjuka inför uppgiften, men vet att vi kan slå alla om vi är på topp.
Micke Erdtman i Värmdö: -Hej!  jag vet ikväll hur många gubbar jag har med mig imorgon, men vi rullar på som på förra varvet, spelar med det vi har, blir nog 5-6?juniorer. Receptet blir att spela på samma sätt som sista två perioderna senast, vad vi ändrade till låter jag Tim få klura ut. Viggan har ett mycket bra lag så det blir tufft.

………………..

Vaktis tippar så här:

 

………………….

FORTSIS

Rimbo som fått litet bromsolja i tanken måste ändå ha god chans mot Bålsta som är med i matcherna men tar få poäng.

Järfälla har kanske också en bra chans mot Farsta, på hemmaplan, och om man vill utmana om att spela PlayOff så bör man ta 3p av FoC:en.

Flempan, serieledarna, tar emot Tumba och visst känns det som att det här kommer bli riktigt spännande och kanske med mycket känslor. Spelare har gått från den ena klubben till den andra och tvärtom. Sist vann Flempan med 7-6 i Ishuset och det var svårsmält för Tumba.
Uffe Rådbjer i Tumba: Ja du, kul att Du ställer frågan, det börjar bli tunt i ledet men vi ska väl spela Äckligt Disciplinerat, klyscha? Sen får vi sätta chanserna som dyker upp.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.