Haninge har tuffat till sig!

Ja, omgångens miniskräll var att Haninge Anchors tvålade till serieledarna Wings med 4-2!
I Fortsis vann Tumba över serieledarna Flempan som därmed förpassades till andraplatsen då Rimbo vann klart över Bålsta och nu  är de åter herre på täppan!

ALLTVÅAN

Jocke Lundholm, Linden: -Hej Pelle. Skönt att vi kunde hitta tillbaka, idag genomför vi en stabil match som ger oss en 3:a.
Vi har varit lite sjuka och skadeskjutna under senaste veckorna men det börjar ljusna, idag är det flera som kommer i nivå igen.
Jag tycker att Göta / Traneberg är ett trevligt lag att spela mot, bra och trevlig atmosfär både på is och i båset, tråkigt för dom att dom drabbades av ett troligt armbrott på en lirare//

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Tjena Pelle. Ja, idag gör vi en bättre match än resultatet visar. Inget snack om att Linden är vassare men vi jobbar stenhårt och är i perioder under matchen bra tycker jag. En rolig detalj idag är att Isak Westerlund gör a-lagsdebut och gör det med den äran.
Vi grattar Linden till tre poäng och gör oss redo för fredag.
Tyvärr troligt armbrott på Jesper Berg. Få blir färre ?

Kjell Svensson, Nacka:

Niklas Flodin, Åker:-Tjena Pelle, Jag är nöjd med matchens två första perioder, då är spelet ganska jämnt. Vi får inte riktigt till vårt PP vilket var synd, det som annars varit lysande i Alltvåan. I den tredje perioden är Nacka bra och sätter ordentlig press på oss, trots det så gör vi 2-2 med ca 10 min kvar av matchen. Tyvärr så gör Nacka 3-2 ganska tätt inpå vår kvittering och då går luften ur oss. Ny chans till vinst på fredag.

Mattias Valente, Wings: -Tjena,  Allt har ett slut…..Tycker dock att vi förtjänade mer idag, vi vinner skotten klart men det är målen som räknas.
Konstig match där det inte riktigt ville sig, tycker vi jobbar på helt ok och har bra koll på det men får inget gratis samtidigt som vi får tunga mål emot oss. Nya tag på fredag.

Ludde Zettervall, Haninge: -”Godkväll Pelle! Vissa dagar  är hockey roligare än andra.. idag gör vi mer rätt än fel och då är vi ett riktigt bra lag. En riktig lagseger idag. Otroligt skönt och enligt mig välförtjänt. Jag gillar egentligen inte att ”plussa” enskilda spelare då det är kollektivet som måste göra det tillsammans för att en vinst ska bli möjlig, men idag ger vi ändå målvakt Rasmus Frisk en tumme upp som är stabil matchen igenom. Vi hörs!”

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -Tack. Ja du, det var väldigt varierande prestation från vår del idag. Alldeles för tempofattigt tyvärr. Så att, ja det är nog inte mycket att skriva hem om. Ett par snygga mål tar vi med oss iaf! Och 3 poäng!

Mikael Erdtman, Värmdö: Dålig förstaperiod av oss men sen vinner vi skotten i andra och tredje och har många chanser..tyvärr har de Björn Fors i målet! Tempofattig match och vi har fyra juniorer med som ändå får klart godkänt. Det är bara att kriga vidare.

…………………….

FORTSIS

Rimbos målskyttar,Jonathan Lundberg,Karl Pettersson, Anders Söderström, Johan Kristoffersson och Pauls Hodzko…i fel ordning.

Mattas Lundblad, Rimbo: Tack. Nej det var ganska avslaget. 3poäng var det viktigaste.  Nu laddar vi för en helg på Gotland..

Linus Lennerup, Bålsta: -Efter förutsättningarna så var det okej, många spelare sjuka och skadade och med 12 utespelare blir det tufft så klart. Tycker att vi släpper någon billig och har otur som inte får tillbaka någon billig. Grabbarna krigar hela matchen igenom och det ska de ha en eloge för!

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. Det var ingen höjdar match som utspelade sig i Järfälla. Men det viktigaste var att vi tog tre poäng. Nu väntar derby mot Bålsta och få måste vi spela hundra gånger bättre om vi ska vinna den matchen

Alex Holst, Farsta: Vi hörs imorgon!

Uffe Rådbjer, Tumba: -Var riktigt nervös inför matchen då vi fick manfall pga. sjukdom, men när laguppställningen kom så hade Flempan lika mycket problem. Jag gick på den tänkta taktiken och spelade snålt och vi tog inga onödiga utv. Det fick dom stå för, dessutom satte vi de flesta chanserna,  missade straff och friläge men det ordnade till sig iaf.
Längtar till fredag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.