Sakta men säkert skruvas spänningen upp!

Ja, det blir allt färre omgångar kvar av Fortsis och Alltvåan där ett stort antal lag kommer att ha spelat färdigt..i februari månad!!
Många tycker att seriesystemet är tokigt när man börjar spela så tidigt på hösten, ha så långdragna kvalserier och playoffspel vilket gör just att många tvingas sluta spela mitt under rådande vinter!!! Borde inte en serieutredning för division 2 och 3 föras upp på dagordningen?

Nå, i Fortsis har vi det hackiga tabellschemat där vi spelar fredag,lördag och söndag och det är spännande om Nynäshamn, trea just nu, ska ta sig upp på samma poäng som Rimbo eller t.o.m förbi dem eftersom man spelar två matcher i helgen. Tvåan Flemingsberg spelar inte imorgon eller i helgen så Rimbo, Nynäs och även Järfälla har chans till att förpassa Huddingegänget till fjärde plats om de är tillräckligt elaka.
Farsta möter Iron och vill nog mer än gärna vinna för att komma upp på samma poäng som motståndarna. Iron innehar just nu kvalplatsen och man tar nog hellre en kvalplats än en degraderingsplats!!

Tränarsnack:
Tumba, Uffe Rådbjer: -Tanken är att spela som sist med tålamod och disciplin i egen zon och inte med övermod, ett mål mer än dom så bärgar vi tre viktiga poäng i jakten på den chans som blivit öppen.

Nynäs, Daniel Svensson: -Lite sjukdom som härjar i laget? så laget till matchen imorgon bestäms inte förrän imorgon, hursom åker vi till Tumba för vinst

…………………..

Farsta, Alex Holst:  -Tyvärr typ 6 sjuka så förhoppningsvis någon tillbaka. 11 ute på träningen. Några skadade.

…………………..

Rimbo, Mattias Lundblad: -Tjena! Vi är laddade för en helg på Gotland. Nästan full trupp som är redo att kriga hem tre pinnar till Rimbo.

………………….

Järfälla, Christer Westerlund: -Hej och godmorgon Pelle. Tycker nog att förutsättningen är bra några spelare sjuka men det får man leva med. Det gäller att jobba hårt över hela isen derby är alltid derby och allt kan hända

Vaktis tippar:

 

…………………………..

I Alltvåan fick de klara serieledarna Wings oväntat på taffsen av Haninge sist och Haninge möter ju nu Åker som nu halkat ned på nästsista plats trots ganska bra spel. Haninge visar ju form och man vill utmana Viggan om PlayOff-platsen så Åker får förbereda sig på en tuff kamp i Torvalla.
Värmdö har hamnat för långt efter nu, trots att det finns 18 p att spela om,  så det gäller att avsluta snyggt och förbereda ett antal juniorer på seniorspel. Man tar emot topplaget Linden och sist man möttes i Ekhallen så…vann Värmdö!
Viggan, på fjärde plats, kan gå förbi både Nacka och Linden om det ”rätta” händer. Frågan är om Nacka inte är för bra för att ge ifrån sig tre poäng, på fredagskvällen i Jägholmshallen.
Göta har åter en tuff uppgift framför sig när man ska ta emot serieledarna Wings och man vill gärna överraska för man kan spela bra…men kan man spela tillräckligt bra? Jesper Berg bröt ju armen sist så truppen blir allt mindre..Vi frågar..
Det är sex omgångar kvar, 18p att spela för!!

Tränarsnack:

Göta, Erik Tessmar-Forsgren: -Jo men det känns helt ok. Vi har i stort sett alla spelare redo för spel. Vilket betyder att vi är 17 hungriga utespelare och två taggade målvakter.

Wings, Mattias Valente: -Tjena,Vi studsar tillbaka, Tränade bra idag.

………………

Micke Erdtman, Värmdö: Ja vi har nu bara äran att spela för och vi har bestämt att vi ska göra allt för att vinna varje period, varje match ändå! Vi kan spela med taktik och killarna lär sig allt mer för varje match. Vi ställer upp med samma lag som sist, 5-6 juniorer och har ingenting att förlora. Jag och Fröling är tyvärr på andra uppdrag imorgon men AJ-tränaren Pelle och skadade Lampan Landberg tar hand om coachandet, vi är trygga med det.

Linden, Jocke Lundholm: -Hej, Det gäller att vi kommer upp på en bra nivå.

Vi siktar självklart på en 3:a, det kommer dock krävas en topprestation av oss för att lyckas.
Värmdö spelar mycket på motståndarnas misstag och är riktigt duktiga på att utnyttja spelvändningar, det gäller för oss  att vara noggranna och minimera våra misstag över hela banan utan att frångå vårt sätt att spela.
Formen i gruppen känns god, hemma senast mot Göta tycker jag vi stundtals  genomförde en hel del riktigt bra prestationer.
För vår del handlar det mycket om ha fokus över 60 min och att komma upp i maximal arbetsprestation.
Vi ser fram emot en spännande fredags kväll i Värmdö.
……………….
Haninge, Ludde Zettervall:-Tja Pelle! Vi har bra form i laget och behöver vara förberedda på ett starkt Åkers som gärna vill knipa en seger och ta sista chansen att haka på för en förlängd säsong. Det kommer att krävas en hundra procentig insats av alla för att bärga tre poäng.

Åker, Niklas Flodin: Tjena, det är ingen hemlighet att vi är inne i en tuff period.

Men de två senaste matcherna har vi spelat ganska bra stundtals, men inte fått ihop det över 60 minuter.
För eller senare så bryts alla sviter, även negativa.
Sen har vi seriens bästa materialare och lagledare som alltid ger oss bästa förutsättningar ?
………………..

Viggan, Tim Johansson.Bräck:-Tjena! Alltid positiv! Vi har inget att klaga på. Någon enstaka sjukdom och skada fortfarande, men sånt händer. Blir spännande!

Nacka, Kjell Svensson: -Hej Pelle. Jag tänker att vi har bra förutsättningar. Vi hade en bra träning idag och alla såg pigga och glada ut.

Vaktis tippar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.