Haninge och Farsta!! Kniper ni platserna ovanför?

Ja, hur ska det gå för Haninge i Alltvåan? Kan man närma sig Viggan nu när man möter jumbon Göta medan Viggan har en svår match mot serieledarna Wings?
Farsta då, just nu på nedflyttningsplats till Div 3!!!! Ikväll åker man tvärs genom stan och ut på uppländska obygden, kan man mobilisera kraft till en trepoängare och försöka ta sig till en kvalplats?

Vi har iallafall ställt samma fråga till alla tränare: -Hur ser förutsättningarna ut för att slå motståndarna ikväll?

ALLTVÅAN

Haninge-Göta
Hemmalaget bör ha en starkare motivation, men vem vet, Göta kanske vill spela ut och bara ha roligt, som det brukar heta.

Ludde Zettervall, Haninge: -Hej Pelle! Vi tror på laget vi har och ska göra det tillsammans. Vi tränade på bra igår och är väl förberedda att göra en bra match. ? gäller att alla är på tå, inga matcher i denna serie är enkla. Vi hörs!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-Förutsättningarna för oss idag är att vi har ett par spelare borta och använder oss därför av två spelare från J20. Egentligen ingen större skillnad för oss då jag tycker våra juniorer håller mycket bra klass.

………………………

Linden-Nacka
Bra generalrepetition inför kvalet, man kanske vill skaffa sig det där ”psykologiska övertaget” genom att vinna här.

Jocke Lundholm, Linden: -Tjena morsJa , förutsättningarna känns helt okej, jag tycker vi ser suga och alerta ut. Senast hemma mot Viggan är vi stundtals ordentligt påslagna.
Kommer bli tufft i kväll, Nacka är bra, vi måste upp och ordentligt och vara duktiga över hela banan.
Nja, som det ser ut i skrivande stund har vi inte något nytt att redovisa förutom att William Warging anslutit från Enköping.

Kjell Svensson, Nacka:

…………………….

Värmdö-Åker
Match om tabellplacering, vi pratar om vilket lag som fortfarande vill tävla mest.

Mikael Erdtman, Värmdö: –Någon tillbaka men då faller en annan ifrån, vi får se hur matchen utvecklas men det gäller att få stopp på deras forwards

Niklas Flodin, Åker:

…………………

Viggan- Wings
Mm, känns som att Viggan bör visa litet cojones nu inför kvalet…så man verkligen tar sig dit!

Tim Johansson-Bräck: -Vi har lite sjukdomar tyvärr, men kommer ställa ett bra lag på benen oavsett. Nja, vi får se om nya spelare. Fråga mig imorgon igen. ?

Mattias Valente, Wings: -Tjenare, Vi mår bra och kommer mer eller mindre ordinarie till matchen ikväll. Var lediga i onsdags och tränade bra igår så vi är laddade. Gjorde klart med en back igår i övrigt får vi hålla koll på Eliteprospect helt enkelt?

Vaktis tippar:

……………………..

FORTSIS

Tumba-Järfälla:
Lagen har ju chans att ta många poäng och den här serien är inte klar på något sätt…men vem har nån typ av form?

Uffe Rådbjer, Tumba:-1 mål mer än dom. Några spelare tillbaka sen sist så vi ska spela om det. ??

Christer Westerlund, Järfälla: Dom är goda, jobbat hårt på träningarna. Några spelare borta pga utbildning och resor det är som vanligt.
Vi ska försöka göra en så bra match som möjligt

…………..

Flemingsberg-Rimbo:
Troligen en jämn match men nåt delande av poäng vill nog inget av lagen vara med om.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena Vi är taggade.
Några skadade några sjuka som vanligt…
Inga nya spelare…

…………….

Bålsta-Farsta:
Hemmalagets positivism är beundransvärd..tyvärr får man inga poäng för sånt. I förra mötet vann FoC:en stort. Vi tror det blir jämnare idag.

Linus Lennerup, Bålsta:-Vi har runt 5-7 skadade så inget är optimalt men tror att vi har chansen att slå både Farsta och Sudret och ställa till det i slutet här för de. Självklart hade vi velat ha mer än äran att spela för men tyvärr har säsongen utvecklat sig på fel sätt och nu är vi taggade på att göra en fin avslutning på säsongen.

Alex Holst, Farsta: -Vi kommer med 15+2 och vi åker till Bålsta för seger, vi måste vinna.

 

 

Vaktis tippar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.