Nacka, Viggan eller Haninge?

Ja, kvällens resultat gör att streckstriden i Alltvåan blir hemsk framöver.
Wings var det enda topplaget som vann ikväll och det betyder att de är troliga seriesegrare med två omgångar kvar.

ALLTVÅAN

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Jag är jättenöjd med vårt spel idag. Offensivt är Viggan ett av de starkaste lagen i serien, men idag lyckas vi hålla dom på utsidan och vi skapar dessutom mycket i vårt offensiva spel. Matchen som helhet är jämn men vi kändes aningen hetare idag, hela laget jobbade hårt i 60 min och då är vi svårslagna.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -Jämn match. Vi lyckas inte driva upp tempot dit vi vill. Jävligt surt att släppa en med så kort tid kvar. Men vi har det fortfarande i egna händer, så det är bara att glömma och komma igen till nästa.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! När vi är i detta läge av säsong så handlar det om att ta tre poäng, vilket vi gör idag. Visst är det mycket som måste bli bättre tills på fredag men det ordnar vi till på torsdagsträningen 😉
Spännande rolig utmaning att åka till Viggbyholm på fredag, det ser vi alla i laget verkligen fram emot. Tack för ikväll!

Christoffer Fröling, Värmdö: -Ja du Pelle, det var lite surt att vi inte kunde få med oss något hem till vallen.
Haninge var såklart mer desperata med tanke på vad de hade att spela om, vilket syntes på alla mål vi släppte in. Vi hade kunnat störa dom ännu mer om vi hade varit mer effektiva på alla lägen vi skapade. Stort plus till Frisk som kommer upp stort och gör fler avgörande räddningar. Vi sänder lyckönskningar till Haninge och tackar för jämna matcher under säsongen.

Kjell Svensson, Nacka:-Tjena. Jag gratulerar Göta till en riktigt bra match. Vi var aldrig riktigt med i matchen, vi underpresterade idag.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-Tjena Pelle Idag tycker jag vi gör en riktigt starkt match. Första perioden är väldigt disciplinerad av oss, tycker vi får stopp på Nacka i mittzon på ett bra sätt.
Andra perioden är vi rejält tillbakatryckta första halvan, då har vi lite flyt samt att Samuel Eriksson-Dahlberg i målet är fenomenal.
Tredje spelar vi av på ett bra sätt, känns som att vi ändå har bra kontroll.
Jäklar vad kul det är att vinna hockeymatcher ?

Jocke Lundholm, Linden: -Tjena. Okej match, tyvärr rycks den sönder för oss under andra perioden när vi drabbas av några knepiga visningar + en 50-50 fria fälla straff. Ser verkligen fram emot framtida möten med Wings.
Jag vill verkligen gratulera Wings till kvalserie platsen och ser fram emot att jag få åter uppleva känslan av  hån efter att dom satt straffen, en stark och  sportsligt ödmjuk upplevelse som vi inte vill vara utan.
I övrigt så dra vi inga stora växlar över dagens resultat, vi laddar batterierna och ser fram emot derby på fredag.

Mattias Valente, Wings: -Tack! Riktigt skönt att studsa tillbaka å ta den sista poängen som behövdes för att säkra kvalplatsen.Vi kommer ut lite svajigt idag å bjuder oxå på det första målet men jobbar oss in i det under första perioden.
I den andra visar vi att vi ha bra tryck när vi växlar upp och tar över matchen helt, här gör vi en riktigt bra period.
I tredje är det jämnare men vi har bra koll på läget och får oxå vinstmålet välförtjänt.
En bra hockeymatch som under stora delar spelas i ett högt tempo mellan två spelande lag.
Ledigt imorrn sedan är det full laddning för avslutningen.

……………………..

FORTSIS

Mattias Lundblad, Rimbo: -Grymt besviken på allt just nu..Orkar inte summera någe mer…

Robert Spath, Nynäs: -Tycker Rimbo börjar bättre än oss och har övertag i första period, vi kom igång sista 3/4 minuter i första och fortsatt att våga mera i andra där vi båda kvittera och tar ledning, stabil tredje från vår sidan för att tar hem segern !

Christer Westerlund, Järfälla: -Tja Pelle! Vet inte vad jag ska säga men vi gör två bra perioder och lyckas göra en hel del mål.
Matchen på tisdag ser ut att bli helt avgörande tillställning och jag tror att många är väldigt förvånade att vi har möjlighet att spela om en play off plats.

Uffe Rådbjer, Tumba:-Stormatch där vi bara kämpade till oss 3 poäng med 10 ordinarie och 3 juniorer. 4 backar  som krigade och en stor jävla målvakt. Tyvärr måste jag säga att Iron  inte platsar i 2an. (Stöddig)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.