Inför fredagsmatcherna!

Ok, i Alltvåan är det två omgångar kvar och det enda som nu återstår att verifiera är vilket lag av Nacka, Viggan och Haninge som inte får kvala eller spela PlayOff!
Här är några möjliga scenarier:
Nacka på 34p har Wings och Värmdö kvar att spela emot. Bör ta 3p, och stanna på 37p
Viggan på 32p har Haninge och Göta kvar att spela emot. Haningematchen är avgörande..men man borde ta 3p mot Göta (?). Stannar på minst 35p.
Haninge på 31p har Viggan och Linden kvar att spela emot. Kan man kämpa till sig 3p mot Viggan måste man nog ta 2p mot Linden för att få 36p vilket ger en PlayOff-plats. Kan man ta 2p av Linden? Nja, Linden kan möjligen ha slappnat av litet eftersom man är klara för kvalserien och tar Linden 3p mot Åker på fredagskvällen så kanske Haninge har chansen!!??

Fredric Korduner, poängkung i Alltvåan.

 

Jocke Lundholm, Linden: -Läget inför sista hemmamatchen i alltvåan.
Vi är inne i slutfasen av alltvåan, vi känner oss till freds med det vi presterat hittills, vi hade ett klart delmål när säsongen startade att nå kvalserien till div 1. Vi har spelat till oss ett riktigt bra läge inför slutspurten av alltvåan.
Nu väntar sista fighten hemma i alltvåan. Det kommer bli en härlig utmaning för oss att få möta ett vilt kämpande Åker. Åker har i de tidigare matcherna mot oss verkligen gått högoktanigt, vi kliver in på isen med största ödmjukhet inför kvällens uppgift.
Vi känns formstarka, flera av spelarna har sett riktigt vassa ut under senare tid. Förhoppningsvis kommer även två av de tre nya lirarna spela ikväll. Det är Christian Axelsson och Simon Rodling. Tredje nyförvärvet är Martin Backholm , Martin kommer debutera i bortamatchen mot Haninge under nästa vecka.

Niklas Flodin, Åker: -Formen är bra! När vi vunnit mot Linden har vi lyckats pressa deras backar, frågar du mig så är deras forwards den starkaste lagdelen. Ska vi vinna imorgon behöver vi vara bra i PP och BP, som alltid kan man tycka men det känns extra viktigt i tuffa bortamatcher.

……………..

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Ordning och reda hos oss. Någon sjukdom har vi men inte mer än så.
Kommer till start med 12+7 som vi gjort det flesta matcherna i vinter.
Vi skall avsluta snyggt och bygga vidare mot kvalet är tanken, skönt att kunna spela avslappnat när kvalplatsen är säkrad.
Alltid roligt med fredagar hemma i backen.  Vi går för 3 pinnar och serieseger så får vi se vart det slutar.

Kjell Svensson, Nacka: -Alla kommer,segerreceptet är att vi är revanchsugna

………………

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena. Vi skrapar ihop det vi har. Kanske någon junior får sin första match för säsongen, vilket vore roligt. Matchen kan ju bli av träningsmatchkaraktär, men vårt mål är att hålla det pinnhål vi har i tabellen, och det borde räcka som motivation. Sedan är det sista hemmamatchen och man vill alltid sluta med flaggan i topp. Vi vill inte hamna i glass med strössel hockey där vi bara byter chanser med Göta, utan vi ska försöka styra matchen så vi spelar såsom vi vill.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:

…………….

Tim Johansson-Bräck, Viggan: Den som lever får se!!!

Ludde Zettervall, Haninge: -Hej Pelle! En härlig och rolig utmaning står framför oss. Vi alla i laget ser fram emot denna match. Vi ska ut och prestera vår bästa match för säsongen imorgon och sen får vi utvärdera där efter. Ha en fortsatt trevlig kväll!

……………

……………………….

FORTSIS

I Fortsis närmar vi oss slutet och det enda som är klart är att Bålsta blir degraderade. Sen är det oklart vilket lag som får spela PlayOff och vilka lag som också bir degraderade och vilket lag som får spela nedåtkval.

På fredagskvällen spelar Tumba mot Nynäs i en uppskjuten match från tidigare, där isen blev misshandlad av en ismaskin. Tumba (25p) har tre matcher kvar att spela, den sista på tisdag, alltså tre matcher på fem dagar!!
Nynäs (29p) har två matcher kvar att spela och har ett bra utgångsläge att knuffa ned Rimbo från PO-platsen.
Rimbo som spelat klart får bara titta på och hålla tummarna…eller nåt.

Järfälla (30p) ligger på andra plats och har bara en match kvar…mot Nynäshamn, på tisdag! Mycket talar för att det kan bli en helt avgörande match om PO-platsen.

William Otter poängkung i Fortsis!

 

Uffe Rådbjer, Tumba: – Såg bra ut på träningen idag, 20+2 spelare så vi kommer till spel med glada miner.. Vi ska försöka ha kvar dessa efter matchen oxå. Blir en svår uppgift men 21.30 imorgon vet vi.

Daniel Svensson, Nynäs: I princip ordinarie lag, vi går som vanligt för 3p!!

 

Återstående matcher:

22/2  Tumba-Nynäs
23/2  Sudret-Farsta
24/2  Sudret- Nynäs
26/2  Nynäs -Järfälla
26/2  Tumba-Farsta
26/2  Flempan-Iron

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.